22 Noiembrie 2022 publicat în Spiritualitate 933 share-uri

Veștile astrologice sunt bune sau mult mai bune pentru următoarea perioadă de timp odată cu Luna Nouă în Săgetător. În sfârșit, putem răsufla ușurați căci se întrevede luminița de la capătul tunelului, sclipirea magică de speranță și de schimbări de perspectivă de care, poate, unii dintre noi aveam mare nevoie. Pe 24 noiembrie, ora 00.57, (ora României), are loc Luna Nouă în Săgetător, fenomen astrologic care vine cu o vibrație benefică a unui nou început și îndelung așteptată, mai ales după energiile puternice și turbulente pe care le-am traversat în sezonul eclipselor care tocmai s-a încheiat.

Luna Nouă are loc la 1 grad și 28 de minute în zodia Săgetător și, conform cafeastrology.com, persoanele care îi vor resimți cel mai intens efectele sunt cele care au multe aspecte și planete personale la aproximativ 0-6 grade în semnele Mutabile (Gemeni, Fecioară, Săgetător și Pești) și la 28-30 de grade în semnele fixe (Taur, Leu, Scorpion și Vărsător).

Această Lună Nouă schimbă un pic macazul energetic, infuzându-ne cu o schimbare majoră de energie și aducându-ne din nou pe linia de plutire a optimismului. Prin urmare, este un moment ideal pentru a ne schimba energiile înainte de Sărbători, pentru a seta noi intenții pentru noi, cu gândul de a îndeplini acele lucruri tainice și necesare sufletului nostru, pentru mai mult curaj, pentru perspective diferite și curajoase (Săgetătorul este semnul libertății, al îndrăznelii, al explorării), pentru a lua contact cu noi capitole ale vieții noastre sau chiar cu noi idei care ne pot schimba viața în intervalul viitor de timp. Pentru unii dintre noi perioada următoare este propice pentru a pune bazele sau a consolida o nouă relație de iubire.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte 5 MAI – Eclipsă de lună prin penumbră și Lună plină în Scorpion – Cât trăim, învățăm, aflăm și experimentăm. Lecția inimii ușoare! Un broker AVBS Credit a intermediat anul trecut un volum de credite în valoare de aproape 11 milioane de euro

Este momentul ideal chiar și pentru un strop de magie și credință, încorporând în același timp în existențele noastre câteva din calitățile pozitive și de bază ale Săgetătorului (sau ale Arcașului): sinceritatea, deschiderea, spiritul independent și liber, capacitatea de a gândi dintr-o perspectivă mai degajată și mai măreață. De asemenea, această energie proaspătă și fabuloasă a Săgetătorului ne îndeamnă să vedem dincolo de datele și detaliile concretele ale vieții noastre cotidiene, dincolo de rutina existenței și să transcendem către o viziune mai înaltă și mai amplă, către speranță și către credință.

Foto: Daniel Eskridge /Shutterstock

“Este unul dintre cele mai bune momente posibile pentru a ne alinia viața zilnică cu viața la care am visat întotdeauna, iar această energie îi va conduce pe unii către drumuri luminoase și senine”, declara astrologul Peter Reilly pe Twitter și citat de https://www.glam.com. “Dacă ultima luna a fost grea pentru tine sau ai simțit-o împovărată de blocaje neașteptate sau frustrări, această lună nouă în Săgetător ne va oferi oportunitatea de a experimenta libertatea și distracția din nou, laolaltă cu oportunitatea perfectă de a manifesta nouă era a vieții tale.”

România, rata mortalității evitabile prin prevenție - a treia cea mai ridicată din UE Ritualuri de Luna Nouă: activarea puterii de manifestare, atragerea dragostei și abundenței Acestea sunt cele 2 zodii puternic influențate de Eclipsa de Soare de pe 20 aprilie: Au o întâlnire specială cu propriul destin!

Energia Săgetătorului cu care vine la pachet această Lună Nouă de pe 24 noiembrie ne îndeamnă să explorăm mai mult, să ne asumăm noile începuturi și riscuri atunci când vine vorba de îndeplinirea dorințelor noastre interioare, să socializăm mai mult, să călătorim, să creștem mai mult din punct de vedere spiritual și să ne lărgim orizontul cunoașterii. De asemenea, această Lună Nouă în Săgetător se află și sub influența norocoasă a lui Jupiter, Marele Benefic și planetă guvernatoare a Săgetătorului, creând un aspect de trigon cu această planetă. D

espre Jupiter mai spunem că va intra în mișcare directă în zodia Pești în această zi, dar și că va aduce evoluție, prosperitate sau noroc material, generozitate materială și spirituală, mai multă toleranță și bunătate în relații, armonie și chiar succes pe diferite planuri, depinde de zona în care avem nevoie de o revoluție (și evoluție) autentică și care deservește scopului nostru celui mai înalt. Jupiter în Pești ne va accelera astfel norocul, va aduce mai multă limpezime și claritate în gândurile și mintea noastră și ne va oferi șansa de a vedea lucrurile dintr-o nouă perspectivă, chiar și în același situații care par grele, fără ieșire sau soluții.

Detergentul Perwoll Renew, într-o nouă formulă, mai performantă și mai sustenabilă Luna plină din Scorpion 5 mai – efect de catalizator al unor mari schimbări pentru următoarele 3 zodii. Destinul lor este pe cale de a se împlini!   Philips Avent lansează cele mai inovatoare biberoane de până acum, modelul Natural Response care imită forma și comportamentul sânului și se adaptează la ritmul natural de băut al bebelușului

Alte două planete a căror aliniere influențează Luna Nouă în Săgetător de pe 24 noiembrie și care creează o conjunctură apropiată de Luna Nouă este cea din Mercur și Venus. Acest aspect frumos favorizează interacțiunea și iubirea, ne face să comunicăm unii cu ceilalți mai sănătos, mai echilibrat și cu mai multă atenție, să fim mai cooperanți și mai apropiați unii față de ceilalți, ne face să fim mai afectuoși și mai dornici să ne exprimăm iubirea față de persoana iubită, familie, prieteni, dornici să ne revedem unii cu ceilalți, să ne îmbrățișăm, să radem împreună, să discutăm, să socializăm, să abordăm subiecte care ating anumite coarde ale sufletului nostru, să ne angajăm în situații în care există beneficii mutuale, și care ne animă dorința de viață și de a ne simți vii.

Luna MAI 2023 – mai mult din tot ceea ce ne dorim. Luna cu vibrația lui 3 are o energie divină și manifestări creatoare. Avem datoria Bucuriei în această lună!   Luna plină în Balanță de pe 6 aprilie ne învață puterea iubirii echilibrate. Vindecarea unor relații!   Numerologie: APRILIE 2023 – O lună extraordinară pentru a ne echilibra relațiile! Energia lui 2 este mai puternică ca niciodată

De asemenea, atunci când vine vorba de conflicte și dispute, acest aspect creat de Mercur-Venus- Luna Nouă în Săgetător aduce mai multă diplomație și dorința reală de negociere și de gestionare corectă și dreapta a neînțelegerilor, dorința comună de a ne afla la aceeași masă comună unde se rezolva probleme, se caută soluții pașnice și cu rezultate viabile pentru ambele părți implicate, poate chiar perioade temporare de pace sau de acalmie acolo unde există războaie fizice.

Foto fr si main: Helen Pitt /Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri