Test: Alege Flacăra Vieții care arde în sufletul tău și o să-ți dezvăluim care este destinul tău în viață!

7 Octombrie 2022 publicat în Spiritualitate 2832 share-uri

Flacăra Vieții trebuie lăsată să pâlpâie și să ardă în fiecare din noi până la ultima suflare, ea este suflul nostru vital de care trebuie să ne îngrijim pentru a nu îl lăsa să se stingă niciodată căci ea este călăuză a sufletului nostru pe acest pământ.  Alege o flacără din imaginea de mai jos (pe cea cu care simți că rezonezi cel mai mult) și află care este destinul care ți-a fost hărăzit în această viață, misiunea sufletului tău:

Foto: solgas /Shutterstock

Dacă ai optat pentru Flacăra Vieții nr. 1:

Ai o personalitate efervescentă și complexă, iubești frumosul și adevărul, dar sunt trei lucruri pe lumea aceasta fără de care nu ai putea trăi: sinceritatea, simplitatea lucrurilor și sentimentul de libertate. Iubești cu pasiune și pui suflet în tot ceea ce faci, dar te simți asemenea unui spirit liber care nu poate fi încătușat de preconcepții, prejudecăți sau credințe limitative. Îți place să gândești liber și non-conformist și atragi multe schimbări și transformări în viața ta căci ești într-o dinamică continuă pe parcursul ei.

Destinul tău este să inspiri, să insufli viață și în ceilalți, să molipsești cu pofta ta de viață și cu entuziasmul tău, să aprinzi flăcările speranței și în inimile celorlalți. Iubești oamenii, crezi în ceilalți și vezi binele din ei chiar și atunci când aceștia se îndoiesc de ei înșiși.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Test de iubire: Unde îți vei întâlni sufletul pereche în funcție de zodia ta? Durex România lansează SafeToPlayHub, cea mai mare campanie de educație sexuală de la noi din țară

Dacă ai optat pentru Flacăra Vieții nr. 2:

Sunt 3 cuvinte care îți definesc cel mai bine spiritul: noblețe, delicatețe și integritate. Ai o personalitate simplă, dar fascinantă, oamenii sunt atrași de fizicul tău plăcut, dar și de mintea ta sclipitoare, de cuvintele, ideile și inteligența ta fermecătoare. Viața ta poate părea una obișnuită, dar trăirile tale sunt extrem de puternice. Viziunile tale pot de-a dreptul să transforme lumea din jurul tău prin originalitatea și ineditul lor.

Deși o faci într-un mod diplomat, cu empatie și înțelegere pentru sentimentele celorlalți, nu eziți să spui ceea ce gândeșți și îți dorești să faci lucruri cu sens în viață, care să transforme în bine mediul înconjurător și viața celor pe care ii ai în preajmă. Îți este hărăzit să schimbi lumea prin ceea ce faci. Destinul tău în viață este să îți exerciți abilitățile și talentele astfel încât să simți o bucurie și o împlinire sufletească deplină, în acord cu partea umanitariană sau vizionară din tine.

Dacă ai optat pentru Flacăra Vieții nr. 3:

Flacăra Vieții arde puternic în tine și nu te lasă să renunți niciodată la ceea ce ești și la ceea ce ai fost menit să faci în această viață. Ai o personalitate puternică și ești o forță mobilizatoare în sine deși în prima parte a vieții poate că nu îți vei conștientiza acest har. Destinul tău este să strălucești fiindcă ai o voință de fier și o determinare iesită din comun, o energie curajoasă, neînfricată, intuitivă, care pune în mișcare, mobilizează, îndeamnă la acțiune.

Multe persoane care au optat pentru această flacăra își asumă rolul de lider într-un anumit moment al vieții lor sau pot fi chiar proprii eroi ai vieții lor, ridicându-se într-un mod fabulos deasupra circumstanțelor sau condițiilor de viață nu tocmai favorabile întotdeauna.

Dacă ai optat pentru Flacăra Vieții nr. 4:

Ești o fire extrem de independentă, pragmatică, sociabilă, comunicativă, dar având în același timp și o latură introvertită în tine. Te simți excelent atât înconjurat de oameni, cât și în compania propriei persoane. Nu îți este teamă de singurătate, la fel cum nu îți este teamă să fii pe cont propriu căci ai încredere în tine și știi că te descurci în orice situație. Nu îți plac jumătățile de măsură și nu ești dispus să faci compromisuri în viață de la ceea ce îți dorești, ba chiar ești dispus să mergi până în pânzele albe pentru a-ți atinge obiectivele.

Chiar dacă viața te poate doborî uneori, atunci când crezi că nu mai poți, tu tot mai poți puțin și găsești resursele pentru a te ridica și a o lua din nou de la capăt. Ai nevoie de idealuri înalte, dar practice în același timp, pentru a te simți util și de folos. Ai un talent organizatoric excepțional care poate face lumină în cel mai profund haos. Destinul tău este să înveți că uneori flexibilitatea nu este o slăbiciune, ci o forță în sine și că uneori puterea vine și din recunoașterea propriei vulnerabilități.

Dacă ai optat pentru Flacăra Vieții nr. 5:

Ai o fire vivace, dinamică, efervescentă și plină de pasiune. Îți place să celebrezi viața în fiecare zi, să te afli în centrul atenției și chiar să te celebrezi pe tine însuți. Totodată, sufletul tău este nativ bun, eșți generos, vocal și cu un suflet mare și cald, dar în același timp iubești să te exprimi în cele mai creative și dramatice modalități. Când iubești, iubești intens și adeseori trăiești în lumina sau umbra propriului idealism al faptelor sau al gândurilor.

Destinul tău este să nu te pierzi pe tine în pânza grijilor și a problemelor pe care le întâmpini pe parcursul vieții și dincolo de nevoile pragmatice și materiale (cărora ai tendința de a le acorda mai multă atenție și a le onora) și să ai mai multă grijă și de sufletul tău, să îți onorezi și nevoile spirituale. Iar dincolo de toate acestea, destinul tău este să descoperi că iubirea adevărată nu este neapărat cea pasională, ci cea liniștită, cea plină de sacrificii și compromisuri, cea care este necondiționată, hrănește spiritul și te face să evoluezi așa cum nu o face nimic altceva.

Dacă ai optat pentru Flacăra Vieții nr. 6:

Flacăra Vieții tale este o adevărată torță. Ai o fire pătimașă, magnetică, profundă, complexă, iar în ochii celorlalți ești întotdeauna învăluit într-o aură de mister. Intuiția ta este extrem de ascuțită, mintea incisivă și te lași de multe ori condus de sentimentele tale intense. Chiar și cei care te cunosc bine au impresia că nu le-ai dezvăluit totul despre tine, că mai este ceva acolo, în adâncul ființei tale, pe care nu îl arăți și nu îl spui oricui.

De-a lungul parcursului tău existențial vei traversa transformări și schimbări profunde pentru a te elibera de atașamente (atașamente față de o anumită idee, față de o anumită persoană, față de un anumit obicei sau o anumită viziune etc) care nu sunt de folos evoluției tale spirituale și nici nu servesc misiunii reale a sufletului tău. Ai o viziune profundă, filozofică și idealistă asupra vieții, dar menirea ta este să te implici activ în propria viață, să nu mai iei viața atât de în serios (și dramatic) și să îți transformi crizele vieții în lecții de viață din care vei ieși mai înțelept, mai detașat, mai jucăuș și mult mai liber.

Foto fr si main: solgas /Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri