Reiki reprezintă o tehnică, o terapie energetică, care are ca scop atât reducerea stresului și reechilibrarea emoțională și spirituală, cât și vindecarea unor energii negative, emoționale ori somatizări ale acestor sentimente. Reiki abordează și tratează intreaga persoană: mintea, persoana energetică, trupul, spiritul, emoțiile. Vă invităm să descoperiți ce reprezintă Reiki și câteva simboluri foarte puternice de bunăstare, protecție și echilibrare.

Simbolul Reiki al concectarii, competarii si alinierii chakrelor: Raku

Raku Reiki este o formă unică de vindecare energetică care folosește simboluri pentru a se concentra și a direcționa fluxul de energie. Simbolurile se bazează pe cele cinci elemente ale naturii - pământ, aer, foc, apă și spirit.

Raku Reiki este un instrument puternic pentru auto-vindecare și transformare personală. Poate fi folosit pentru a elibera vechile modele și energii negative și pentru a aduce schimbări pozitive în viața ta.

Foto: QueenAnn5/ shutterstock.com

Simbolurile Raku reiki sunt simple, dar puternice și pot fi folosite într-o varietate de moduri pentru a facilita vindecarea. Iată câteva dintre cele mai populare simboluri Raku reiki și semnificațiile lor:

1. Simbolul Pământului - Reiki

Simbolul pământului este folosit pentru a împământa și ancora energia. Ajută la crearea unui sentiment de stabilitate și securitate și poate fi folosit pentru a promova vindecarea fizică.

Kudika Tarot

2. Simbolul aerului - Reiki

Simbolul aerului este folosit pentru a promova claritatea mentală și echilibrul emoțional. Poate fi folosit pentru a elibera vechile modele de gândire și comportament și pentru a aduce noi perspective.

3. Simbolul focului - Reiki

Simbolul focului este folosit pentru a aprinde pasiunea și puterea interioră. Poate fi folosit pentru a promova creativitatea și autoexprimarea și pentru a aduce schimbări.

4. Simbolul apei - Reiki

Simbolul apei este folosit pentru a promova vindecarea și eliberarea emoțională. Poate fi folosit pentru a hrăni și susține și pentru a aduce pace și calm.

5. Simbolul Spiritului - Reiki

Simbolul spiritului este folosit pentru a se conecta cu sinele superior și cu divinul. Poate fi folosit pentru a promova creșterea spirituală și conștientizarea și pentru a produce un sentiment de unitate cu tot ceea ce este.

Citeste si:
Testul echilibrului spiritual: De ce ai nevoie pentru a te simti...
Testul echilibrului...

Raku Reiki este un instrument puternic pentru auto-vindecare și transformare personală. Folosind simbolurile, poți concentra și direcționa fluxul de energie pentru a crea schimbări pozitive în viața ta.

Simbol reiki de conectare: Hon Sha Ze Sho Nen

Hon Sha Ze Sho Nen este un simbol reiki care este folosit pentru a trimite energie vindecătoare cuiva care nu este prezent fizic. Acest simbol este adesea folosit pentru a trimite energie vindecătoare cuiva care este departe sau cuiva care a murit. Hon Sha Ze Sho Nen poate fi folosit și pentru a vă trimite energie vindecătoare chiar vouă.

Cuvântul Hon Sha Ze Sho Nen este format din patru caractere japoneze. Primul caracter, hon, înseamnă „origine” sau „început”. Al doilea caracter, sha, înseamnă „spațiul dintre”. Al treilea caracter, ze, înseamnă „bun” sau „bine”. Al patrulea și ultimul caracter, sho, înseamnă „a trimite”. Împreună, aceste patru personaje formează sensul „originea a tot ceea ce este bun, trimițând energie în spațiul dintre”.

Foto: QueenAnn5/ shutterstock.com

Simbolul Hon Sha Ze Sho Nen este adesea folosit împreună cu alte simboluri reiki. Când sunt folosite împreună, aceste simboluri pot crea o energie puternică de vindecare.

Dacă doriți să utilizați simbolul Hon Sha Ze Sho Nen pentru a trimite energie vindecătoare cuiva, puteți face acest lucru desenând simbolul pe o bucată de hârtie. Apoi puteți plasa hârtia pe corpul persoanei sau în câmpul auric al acesteia. De asemenea, puteți vizualiza simbolul care este trimis persoanei sau puteți spune cu voce tare cuvintele „Hon Sha Ze Sho Nen”.

Când folosiți simbolul Hon Sha Ze Sho Nen, este important să vă concentrați asupra intenției de a trimite energie vindecătoare. Cu cât intenția ta este mai concentrată și clară, cu atât simbolul va fi mai puternic.

Dacă sunteți nou în utilizarea simbolurilor reiki, este o idee bună să exersați cu simbolul Hon Sha Ze Sho Nen înainte de a-l folosi pe altcineva. Puteți exersa desenând simbolul pe dvs. sau vizualizând simbolul care vi se trimite.

Simbolul Hon Sha Ze Sho Nen este un instrument puternic care poate fi folosit pentru a trimite energie vindecătoare ție sau altora. Când este folosit cu intenție și concentrare, acest simbol poate crea o energie puternică de vindecare.

Sursa foto articol: LightField Studios/ shutterstock.com


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri