1 Septembrie 2022 publicat în Spiritualitate 19 share-uri

Datorită ție, iubita mea...

... Sunt bărbatul care a avut norocul de a te întâlni, de a te cunoaște și de a te iubi. M-ai ajutat să cunosc dragostea, să înțeleg cât de importantă este siguranța emoțională, susținerea în vremurile grele și umărul pe care să îți pleci sufletul când durerea te doboară.

... Sunt bărbatul care a învățat că lacrimile nu sunt o rușine, sunt un dar al Universului. M-ai ascultat în cele mai adânci taine și m-ai oferit spațiul sigur al confesiunii. M-ai învățat că vulnerabilitățile mă fac uman, că le pot îmbrățișa și mă pot ierta în greșelile mele.

... Sunt bărbatul care a simțit cum iubirea ta mă face să fiu mai puternic, mai sigur pe mine și mai capabil de a face față provocărilor. În fața ta mă simt valoros, sub privirile tale mă simt frumos.

... Sunt bărbatul care astăzi se cunoaște pe sine atât de bine. Sinceritatea ta blândă m-a ajutat să mă descopăr, să mă înțeleg mai bine, să mă dezvolt acolo unde eram slab.

... Sunt bărbatul care își dorește să descopere lumea în doi. Nu văd nicio limită care să stea în fața noastră. Alături de tine am descoperit libertatea.

... Sunt bărbatul care astăzi nu mai aleargă după iluzii. Am învățat că frumusețea persoanei de care te îndrăgostești nu stă în imagine, ci în detalii, în lucrurile mici care, adunate, îți construiesc ziua. Și zilele mele sunt tot mai frumoase lângă tine.

... Sunt bărbatul care nu se mai simte singur. Ai știut să-mi stai alături chiar și atunci când nici măcar eu însumi nu mă suportam.

Sursa foto: Madiwaso/ shutterstock.com

... Sunt bărbatul care a învățat să comunice. Știu că ne iubim, chiar și când suntem certați. Că mă iubești oricum aș fi, bolnav sau sănătos, vesel ori trist, puternic sau slab.

... Sunt bărbatul care a cunoscut fericirea, dragostea necondiționată și puterea dăruinței.

... Sunt bărbatul care își dorește să te țină în brațe, să te sărute și să te facă fericită. Sunt bărbatul care îți mulțumește pentru că exișți în viață mea și care îți promite că va fi mereu alături de tine.

Lângă tine, mă simt cel mai norocos bărbat!

Te iubesc, dragă mea, cum n-am iubit vreodată și-ți mulțumesc pentru tot ce însemni în viața mea!

Al tău,

V.

Sursa foto articol: Gajus/ shutterstock.com

Sursa foto: Madiwaso/ shutterstock.com


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri