30 mai - Luna Nouă în Gemeni este luna care închide portalul eclipselor. Strălucire norocoasă sau bătăioasă, voi alegeți!   

25 Mai 2022 publicat în Spiritualitate 68 share-uri

Pe 30 mai 2022, cerul nopții va fi scăldat de o lună nouă superbă, o Lună Nouă care are loc la 9 grade în semnul Gemenilor. Evenimentul astral are rolul de a închide portalul eclipselor deschis în aprilie 2022 și de a ne introduce într-un nou tip de energie, una care poate fi deosebit de norocoasă sau deosebit de belicoasă așa că mare atenție la modul în care o gestionați.

Pe 30 mai (ora 13.30, ora României), vom avea parte de o lună nouă deosebită, o lună care are rolul de a închide portalul eclipselor deschis în aprilie 2022. Este o lună nouă care, din punct de vedere astrologic, are loc în semnul Gemenilor la 9 grade. Chiar dacă nu creează aspecte semnificative și directe cu alte planete se aliniază, conform https://astrologyking.com, cu steaua fixă Aldebaran, o stea regală asociată bogăției, norocului, inteligenței și integrității, recompenselor, dar și onoarei și artei războiului, prin urmare îi poate oferi acestei Luni fie o strălucire norocoasă, fie o tendință înspre războire și harță.

Ca aspecte negative, alinierea Lunii Noi în Gemeni cu steaua Aldebaran poate inflama orgoliile și tulbura pacea minții și a sufletului, poate predispune către mânie, anxietate, răzvrătiri, revolte sau crearea de intrigi și disidențe într-o colectivitate. Aspectul de Lună Nouă în Gemeni are loc chiar la scurt timp după ce Marte se aliniază cu Jupiter în Berbec, amplificând energia Lunii Noi și făcându-ne mai curajoși, mai puternici, mai încrezători, mai dornici să preluăm inițiativa și să facem lucruri noi. Stați însă pe poziții și în banca voastră și evitați să faceți exces de zel, de încredere și de energie angajându-va în conflicte inutile sau discuții care nu conduc nicăieri, cu atât mai mult dacă aveți în fața voastră un oponent pe măsură.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Un broker AVBS Credit a intermediat anul trecut un volum de credite în valoare de aproape 11 milioane de euro România, rata mortalității evitabile prin prevenție - a treia cea mai ridicată din UE Cele mai scumpe ouă de Paște. În ferme se vând cu 65 de bani bucata, în magazine și piețe cu 55% mai mult

De aceea, energia Lunii Noi în Gemeni de pe 30 mai poate fi una belicoasă, incredibil de puternică, și ar fi bine să ne folosim de ea într-un mod pozitiv și constructiv, pentru a ne îndeplini scopurile și dorințele sufletului nostru într-un mod activ și practic, fără a canaliza însă această energie în maniere agresive sau violente.

Foto: hideto999 /Shutterstock

Totodată, având în vedere aspectele astrale ale acestei perioade – și aici includem si faptul că Mercur este retrograd în Gemeni și în careu cu Saturn, universul ne îndeamnă să luăm lucrurile ușor și mai încet (de data aceasta, graba chiar strică treaba), să fim gentili cu noi înșine, să avem răbdare cu noi, cu ceilalți și cu situațiile în care ne aflăm, să învățăm să îi ascultăm pe ceilalți cu adevărat, îmbunătățindu-ne abilitățile de comunicare și să înțelegem că lucrurile nu sunt întotdeauna doar în “alb și negru”, că nu există răspunsuri bătute în cuie sau universal valabile. Informațiile care circulă în această perioadă nu trebuie transmise mai departe cu ostilitate, tranșant, ci într-o manieră mai prietenoasă, poate chiar cu tandrețe, delicatețe și considerație pentru ceilalți.

Celebrul tenorul italian, Alessandro Safina revine pe scena Salii Palatului din Bucuresti cu un concert memorabil! Top 10 cele mai frumoase grădini de trandafiri din lume România trece la ora de vară 2023. Cum se schimbă ceasul și când trecem la ora de vară

Avem dreptul să ne întoarcem către noi în această perioadă, să nu ne grăbim nicăieri și să îi dăm oricărei decizii, cu atât mai mult dacă este importantă, timp. Dar la fel și nouă. Astfel, dacă ne vom simți, energetic vorbind, mai nesiguri pe noi, cu gândurile mai încețoșate sau haotice, indeciși sau cu dificultăți în a ne concentra mental asupra unor lucruri, să încercăm să ne limpezim mintea și să ne conectăm mai mult la momentul prezent fără a cădea în plasa gândurilor noastre repetitive sau negative. Odată ce am făcut acest lucru și am parcurs acest drum interior care poate însemna ocazional și o reconfigurare a gândurilor noastre, Luna Nouă va insufla în noi dorința de comunicare și conectare cu ceilalți (doar vorbim de o Lună Nouă în Gemeni, semn guvernat de însuși Mercur – planeta comunicării), va deschide cheița curiozității în inimile noastre și ne va ajuta să găsim claritate și echilibru prin tot acest haos cosmic.

4 sfaturi ale specialiştilor pentru îngrijirea tenului femeilor de 30 de ani  Kaufland anunță programul magazinelor de Paște 5 Tratamente naturiste pentru problemele urinare

În plus, nu totul va fi despre o energie încrâncenată în această perioadă. În niciun caz. Conexiunile benefice cu Neptun și Pluto ne ajută la un moment dat să ne luăm puterea înapoi, să facem față provocărilor cu brio, să acceptăm și să îmbrățișăm tranzițiile și schimbările care pot surveni în intervalul următor de timp. Beneficiem în această perioadă și de energia mai caldă și mai blândă a lui Chariklo, un asteroid care ne facilitează procesul de vindecare și ne conectează mai mult la tot ce înseamnă energia vindecătoare și telurică a Pământului, amintindu-ne să avem mai multă grijă de corpul nostru fizic, dar și de forța mobilizatoare din el – sufletul.

Foto fr si main: SSokolov /Shutterstock

Simulare Evaluarea Națională 2023. Subiectele primite de elevi la Matematică, proba scrisă OFICIAL Calendarul pentru simularea bacalaureatului și a evaluării naționale a fost publicat Cuvintele au puteri magice! Cărți pe care fiecare femeie ar trebui să le citească

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri