10 Mai 2022 publicat în Spiritualitate 37 share-uri

Iată o rugăciune menită să ne liniștească sufletul și să ne recalibreze emoțional, dar și să ne ajute să navigăm cu seninătate și calm în perioadele cosmice haotice sau intense energetic precum sunt cele cu Mercur retrograd.

Fiindcă se apropie o perioadă intensă cu Mercur retrograd (10 Mai - 3 Iunie), iar emoțiile noastre au și ele tendința de a se intensifica atunci când traversam o perioadă un pic mai dificilă și provocatoare din punct de vedere astral cum este cea cu Mercur retrograd, iată o rugăciune menită să ne liniștească sufletul și să ne recalibreze emoțional, dar și să ne ajute să navigăm cu seninătate și calm în vremuri cosmice haotice sau intense energetic.

Rugăciune pentru liniștirea sufletului și a minții în perioadele cu Mercur retrograd

Fie ca divinitatea să ne ocrotească și să ne înconjoare cu lumina ei protectoare și vindecătoare în această perioadă cu Mercur retrograd și în toate perioadele cu Mercur retrograd de peste an, acum și întotdeauna.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Cum putem integra principiile spirituale într-o lume modernă și agitată? Câteva sfaturi simple, dar puternice

Apleacă-te asupra noastră, Doamne, și luminează-ne calea în timpuri dificile și fă ca drumul și trecerea prin ele să ne fie lină. Dacă ne vom rătăci sau pierde sau dacă uneori vom fi confuzi, nesiguri pe noi sau în dubii când vremurile vor părea haotice din unghiul nostru de vedere, ține aprinsă pentru noi lumina ta divină. Las-o să ne îndrume și să ne arate calea și adevărul, purtându-ne către țărmuri sigure și pline de iubire.

Dă-ne nouă putere acum și în fiecare zi a vieții noastre ca să acceptăm și să traversăm toate experiențele vieții, așa cum sunt ele, și amintește-ne că cele mai grele vor trece, iar de cele mai frumoase ne vom bucura din suflet.

Foto: Udod Lilia /Shutterstock

Când ne vom simți copleșiți, fie ca lumina ta divină să pătrundă în sufletele noastre și să ne poarte departe de clipele tulburi.

Ia-ne nouă de pe umeri poverile, din minte îngrijorările și anxietățile, din suflet întunericul și suferințele, din lume neînțelegerile și înlocuiește-le cu iubire, armonie și cu pacea minții.

Mă deschid binecuvântarilor universului și mă rog ca acum, când energiile cosmice sunt mai intense ca niciodată, să avem parte încă o dată de susținerea, ajutorul, iubirea, lumina și protecția divină.

Să ne fie totul cu ușurință, blândețe, claritate, delicatețe și limpezime. Să îmbrățișăm înțelepciunea universului și înțelepciunea adusă de perioadele retrograde astfel încât să onorăm ritmul universului și ritmul propriu, urcusurile lui și coborasurile lui, fluxul și refluxul vieții.

Fie ca acest timp să fie folosit pentru binele meu cel mai înalt și pentru binele cel mai înalt al celorlalți. Să fie folosit pentru a mă elibera și a ne elibera de emoții, sentimente și trăiri vechi și dureroase. Să rămân și să rămânem în lumina ta divină și în iubirea ta continuă și prezentă.

Fie că în această perioadă și în următoare, cu ajutorul grației divine să adun laolaltă părțile suferinde din mine și să le vindec. Să mă vindec pe mine, să îmi vindec relațiile, să mă eliberez de relațiile trecute.

Sub îndrumarea ta, aleg să mă eliberez de toate frământările și îngrijorările, de toate formele de gânduri, situații, energii sau oameni care nu au reușit să se apropie de lumina ta purificatoare. Fie ca iubirea ta eternă să ajungă și acolo, iar sentimentele negative să fie înlocuite de iertare, vindecare, bunătate, iubire, armonie, calm și înțelegere.

Acum îmi permit să îmi încetinesc ritmul și înțeleg că în pauză există libertate, există sens, există armonie și există bucurie.

Văd scânteia divină din mine și din ceilalți și binele din noi cum iese la suprafață, întru grația ta divină. Inimile noastre se umplu de iubire unul pentru celălalt.

Îți mulțumim pentru starea de bine, de liniște și de pace din ființa noastră toată și pentru prezența ta continuă în inimile noastre. Fiindcă ai grijă de noi de fiecare dată, ne cuprinzi în brațele tale vindecătoare și atotputernice și ne ai aproape, chiar lângă inima ta plină de iubire.

Îți mulțumim. Așa să fie și așa este 🙏. Amin!

Doreen Virtue: Scurtă rugăciune pentru a vindeca o ceartă

Iată și o mică rugăciune pe care Doreen Virtue ne sfătuiește să o rostim în perioadele cu Mercur retrograd care pot predispune către erori în comunicare sau lipsă de neînțelegere și certuri. Autoarea de cărți de spiritualitate o recomandă ca fiind eficientă pentru a vindeca o ceartă și a ne îndepărta de energia neplăcută și distructivă a unei neînțelegeri.

“Te rugăm, Doamne, ajută-ne pe amândoi să ne detașăm de egourile noastre și să renunțăm la zidurile noastre de apărare, ca să ne amintim și să simțim conexiunile și iubirea din relația noastră. Te rog, ajută-ne pentru ca amândoi să putem ierta, să avem simțul umorului și să ne eliberăm de greutatea trecutului.” (Sursa: Facebook)

Foto fr si main: luboffke /Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri