12 Aprilie 2022 publicat în Spiritualitate 185 share-uri

Aura este acea energie ce însoțește fiecare ființă vie, fie ea om, animal ori plantă. Este rezultatul gândurilor, trăirilor, faptelor noastre și ne învăluie trupul asemenea unei mantii întreaga viață. Mai abundentă în zona capului, această energie este cea care face legătura între noi și Univers.

Se spune că toți ne naștem cu capacitatea de a vedea aura, dar cu timpul ea se pierde. Foarte puțini rămân cei care beneficiază în continuare de acest dar minunat, iar întrebați fiind ce culoare are aura, ei au mărturisit că aura poate avea culori diferite în funcție de fiecare individ în parte.

Interpretarea culorilor ne poate ajuta să ne formăm o părere asupra caracterului ființei pe care o avem în față, asupra stării sale interioare, dar și asupra sănătății fizice ori psihice.

Se spune că o aură de culoare albă poate dezvălui un caracter onest, o puritate interioară deosebită și o forță de neegalat. Griul ne conduce către ideea de nefericire, tristețe ori boală psihică. O aură de culoare galben intens indică posesivitate, gelozie, în schimb ce una galben deschis desemnează o persoană echilibrată, sănătoasă din punct de vedere fizic. Roșul e asociat depresiei, iar movul fanteziei. Albastrul aparține celor creativi, înzestrați cu capacități oratorice deosebite și cu intuiție ieșită din comun. Când vorbim despre verde, vorbim despre o persoană religioasă, empatică, gata oricând să-i ajute pe cei din jur.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Împreună în arte și simțiri

Culoarea aurei se poate schimba de nenumărate ori în timpul zilei, date fiind evenimentele apărute în viața individului și reacțiile acestuia la ele, dar și în cursul anilor, păstrând totuși și unele aspecte ale aurei inițiale.

Pentru echilibrarea aurei specialiștii recomandă întâlnirile cât mai dese cu natura. Plimbările în pădure, contactul tălpilor goale cu solul, în special cu iarba fragedă acoperită de roua dimineții, îmbrățișarea unui arbore, privitul unei flori ori ascultarea unui tril de păsărele, toate au rol benefic asupra noastră, încărcându-ne pozitiv și echilibrându-ne energetic.

Foto: Capitano Footage /Shutterstock

Conștientizarea energiei pe care o emanăm, a aurei care ne înconjoară, reprezintă de fapt o cunoaștere de sine, iar această cunoaștere duce către evoluție. Cu cât știm mai multe despre noi, cu cât reușim mai bine să ne gestionăm emoțiile, trăirile și să acționăm cum se cuvine și nu mânați de primul impuls, cu atât mai mult evoluăm.

Și cum cu toții sau marea majoritate a noastră am fost curioși la un moment dat să ne vedem propria aură ori aura altcuiva, am căutat informații care să ne ajute să dobândim astfel de abilități. Căutând, am observat încă din primele rânduri ale oricărei scrieri pe această temă, că autorul ne atenționează că fără exercițiu nu se poate dobândi nimic. Așadar, ținând cont de recomandări și împinși de dorința de a descoperi și însuși lucruri noi, putem trece la treabă performând la început tehnici simple, ca apoi să mărim gradul de dificultate.

Exercițiu de vizualizare a aurei pentru începători

Foto: Dgey /Shutterstock

Unul dintre exercițiile de început propuse de specialiști ar fi următorul: pe un fundal alb să privim spre exemplu un animal care se relaxează, relaxați fiind și noi și în special privirea noastră. La un moment dat vom sesiza o lumină ce-l înconjoară. Nu o să-i putem atribui din prima clipă o culoare, dar repetând exercițiul, vom observa că lumina capătă o culoare. Odată ce reușim să vedem aura unui animal, putem trece la pasul următor și încerca să vedem aura unei persoane, folosindu-ne de aceleași mijloace.

Cu voință, încredere, concentrare și perseverență, orice e posibil!

Foto fr si main: www.iostephy.com /Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri