9 Martie 2022 publicat în Spiritualitate 1318 share-uri

Sufletul tău pereche își va face loc în viața ta când inima ta va fi pregătită cu adevărat să îl întâmpine. Iată care sunt semnele care îți arată că întâlnirea vieții tale va avea loc în curând și că sufletul tău pereche este în drum spre tine:

- Ești din ce în ce mai conștientă de cine ești, de cum ești tu cu adevărat, care îți sunt calitățile și defectele, care sunt traumele din trecut care au nevoie de vindecare

- Ai un interes brusc de a-ți îmbunătăți propria persoană, de a face tot ce poți pentru a fi o persoană atrăgătoare atât în exterior, cât și în interior.

- Simți că în sfârșit te afli pe drumul tău în viață și ai descoperit adevăratul sens al vieții tale, menirea ta. Proximitatea sufletului tău pereche îți deschide cel de-al treilea ochi și te face să vezi clar și limpede care este scopul tău adevărat.

- Ai făcut pace cu trecutul tău, ți-ai învățat lecțiile, ți-ai vindecat rănile cauzate de relațiile de iubire care nu au funcționat în viața ta. Acum însă, te simți pregătită să iubești din nou și să te lași iubită, deschizându-ți inima către posibilități și dragoste. Simți că ai enorm de multe de dăruit și te deschizi lumii iubirii.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Horoscopul dragostei în 2023 pentru zodia Pești: poate cea mai norocoasă zodie în iubire din acest an Spiritele înrudite: Semne că împărtășești această conexiune energetică specială cu o persoană din viața ta. Sufletul tău nu are cum să le ignore! Cum știi dacă unui bărbat îi place cu adevărat de tine? 15 semne care nu dau dau greș

- Simți că sufletul tău “cântă” efectiv și vibrează și nu are nevoie de cineva anume ca să îl facă fericit. Te simți liniștită, împăcată, mulțumită și în echilibru cu tine.

- Ai un nivel de energie mai ridicat ca niciodată. Te trezești des în ultima vreme mai fericită ca niciodată, iar intuiția ta puternică îți spune că cineva special va veni în viața ta cât de curând.

- Ai încetat să mai forțezi lucrurile sau orice relație și te-ai încredințat cu totul (și iubirea ta) în mâinile universului și ale divinității care știe ce este mai bine pentru tine.

- Nu simți nici disperare, nici dorința de a controla lucrurile, ci știi că se vor alinia lucrurile pentru tine într-un moment de grație și sincronizare divină. Știi că întâlnirea voastră nu va fi doar o coincidență și că evenimentele întâlnirii voastre se vor derula astfel încât va fi imposibil să nu vă întâlniți (se anulează o întâlnire anume pentru a-i face loc alteia, te urci într-un tren anume, faci o călătorie neașteptată, cineva îți prezintă în mod inopinat pe cineva anume etc).

Incredibila Eclipsă Solară HIBRIDĂ și prima din 2023 (19-20 Aprilie în Berbec): învingem KARMA și plantăm sămânța speranței în sufletul nostru, din care ar putea crește ceva fabulos Lecția Karmică pe care fiecare zodie trebuie să o învețe în acest final de an Mercur retrograd 21 aprilie -14 mai: Zodiile cu cele mai puternice lecții de învățat în următoarele 3 săptămâni! Vor ieși câștigătoare la sfârșitul acestei perioadei dacă își vor asculta sufletul Foto: Anzhelika Bakir /Shutterstock

- În sinea ta, “simți” că sufletul tău te caută și el pe tine și că te va găsi în curând fiindcă vă aflați pe aceeași frecvență, apăsând pedala accelerației sau luând piciorul de pe ea, în funcție de cât de multe ai de rezolvat cu tine mai întâi.

- Faci lucruri noi pe care nu le-ai mai făcut niciodată până acum și faci loc noului în viața ta prin mai multe modalități.

- Uneori, când sufletul pereche este în apropiere, acesta poate veni chiar în visele tale înainte de a se manifesta și fizic, în realitatea ta. Îi poți vedea chipul în vis sau îi poți simți prezența și modul în care te simți atunci când ești cu el. Este ca și cum râzi cu el, vorbești cu el, împărtășiți lucruri și sentimente împreună în vis. Energia sufletului tău poate comunica cu energia partenerului tău la un nivel subconștient, fără ca tu să o realizezi. Este foarte posibil ca sufletul tău să se întâlnească cu sufletul viitorului tău partener în plan astral prin intermediul viselor. Și ele sunt o formă de manifestare… Și chiar dacă nu ți le mai amintești dimineața sau detaliile întâlnirii cu sufletul tău pereche sunt în ceață, îți amintești modul minunat în care te făcea să te simți persoana ta iubită, ceea ce îți conferă o stare bună și un sentiment de bine pe parcursul întregii zile.

Mulțumește-ți pentru drumul pe care l-ai parcurs până acum. Nu a fost ușor 20 de Versete Biblice pentru întărirea sufletului și biruința în fața ispitelor Luna Plină în Fecioară din 7 Martie 2023: vibrație vindecătoare, eliberatoare și echilibrantă

- Nu cauți neapărat iubirea și nu ești atașată de ideea de iubire romantică. Dar vezi iubirea peste tot în jurul tău, în toate formele, simți vibrația iubirii, te înconjori de ea (participi la nunți, te înconjori te oameni care se iubesc cu adevărat) și manifești iubire la rândul tău. Pentru familia ta, prietenii tăi, vecinii tăi, oamenii pe care îi cunoști.

- Uneori, pur și simplu se întâmplă să observi aleatoriu și frecvent semne ale iubirii peste tot în jurul tău: un nor în formă de inimă, cupluri care se îmbrățișează, porumbei care gânguresc împreună, un cântec de iubire pe care îl auzi când te aștepți mai puțin la radio, în magazin sau în drum spre birou etc. Acestea sunt “mesaje” ale iubirii din partea universului pentru a ne face mai conștienți și a ne ajuta să ne pregătim pentru venirea iubirii în viața noastră.

Ritualuri de Luna Nouă: activarea puterii de manifestare, atragerea dragostei și abundenței Horoscop: Top 3 zodii care își pot găsi sufletul pereche în noaptea de Revelion 2023 Să ne pregătim pentru Luna nouă în Rac – 29 iunie – o dublă doză cosmică de energie a începutului și deschiderea unui Portal către o lume a Emoțiilor 

- Ai înțeles care este tipul de bărbat potrivit pentru tine cu adevărat, știi ce vrei de la un partener și reușești să te desprinzi de patternurile toxice de bărbați din viața ta care te-au făcut nefericită. Nu îți pui însă limite și standarde despre cum ar trebui să fie persoana ta iubită, ci știi că universul o să te surprindă în cel mai frumos mod cu putință și că legea atracției funcționează perfect pentru tine.

- Te simți excelent în propria companie, ai îmbrățișat cu drag solitudinea ca pe un timp petrecut cu tine în care ai avut posibilitatea să te cunoști mai bine, să te accepți așa cum ești și să te iubești mai mult.

- Ai reușit să te detașezi de relațiile tale din trecut, ai iertat și ai tăiat corzile emoționale cu persoanele din trecutul tău. Conturile tale cu trecutul au fost încheiate. Ai păstrat doar amintirile frumoase și ai mers mai departe, închizând ușile trecutului și eliberându-te de durerea din ea. Acum te afli într-un loc și spațiu sigur și fericit, în care poți spune bun venit unui nou început în dragoste.

HOROSCOP 12.12.2022: Daruri Divine și oportunități Karmice în ziua ce deschide portalul reînnoirii, când imposibilul devine posibil 17–19 octombrie: Activarea portalului stelar Arcturus – un canal al vindecării și al abundenței pentru sufletele încercate. Afară din bucla neputinței! Solstițiul de Vară 2022 –21 iunie: Probabil cel mai puternic moment energetic al verii! Acest nou val de energie ne împinge către schimbare și evoluție. Nu preluați însă mai multe emoții decât puteți duce.

Foto fr si main: Bruce Rolff /Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

-

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri