29 de Afirmații pentru îmbunătățirea relațiilor cu cei dragi și pentru o familie sănătoasă, iubitoare și fericită

4 Noiembrie 2020 publicat în 12 share-uri

Iată câteva afirmații ca să avem și să fim o familie fericită și iubitoare și să dezvoltăm relații de familie iubitoare și sănătoase.  

Atunci când sunt dublate și de intenție (sentiment) și de acțiune, afirmațiile ne ajută să ne reprogramam mintea să iasă din închisoarea gândurilor negative și să gândească pozitiv, ajutând în același timp la construirea unei realități frumoase sau așa cum ne-o dorim. În plus, spunându-le repetat și crezând cu convingere în ele, simțindu-le din tot sufletul ca manifestându-se deja, afirmațiile ne pot ajuta să ne îmbunătățim viața și starea de spirit, dar și relațiile cu noi înșine, cu ceilalți sau cu cei dragi.

Iată câteva afirmații ca să avem și să fim o familie fericită și iubitoare și să manifestăm relații de familie sănătoase:

1. Îmi iubesc și îmi accept familia și fiecare membru al ei așa cum este el în acest moment, pentru ceea ce este. Ei mă iubesc și mă acceptă la rândul lor așa cum sunt în acest moment, pentru tot ceea ce sunt.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 22-29 aprilie - Săptămâna Mondială a Imunodeficiențelor Primare! Între 70% și 90% dintre cei care suferă de imunodeficiențe primare sunt încă nediagnosticați Bacalaureat 2023. Perioada de înscriere la examen, prelungită cu cinci zile Vitality Club dă startul sezonului estival de 1 mai cu evenimentul Grill & Chill

2. Sunt recunoscătoare universului pentru familia mea iubitoare, iar legătura dintre noi devine pe zi ce trece din ce în ce mai puternică.

3. Sunt profund recunoscătoare pentru existența fiecărui membru al familiei mele. Relația dintre noi este una sănătoasă și armonioasă, bazată pe iubire, respect și înțelegere.

4. Ne amintim întotdeauna cu drag de amintirile frumoase pe care le-am trăit împreună. Râdem mult împreună.

5. Trecutul este în trecut. Construiesc în prezent un viitor nou, pozitiv și plin de împlinire și de lucruri frumoase alături de familia mea.

6. Mă iubesc și am grijă de mine, de trupul și sănătatea mea mentală și emoțională cu aceeași iubire necondiționată cu care am grijă și de ceilalți.

7. Petrecem timp de calitate în sânul familiei.

Cum putem integra principiile spirituale într-o lume modernă și agitată? Câteva sfaturi simple, dar puternice

8. Suntem sănătoși, compleți și acționăm în deplinătatea scopului nostru.

9. Îmi iubesc din toată inima familia mea extinsă și le trimit întotdeauna toate gândurile mele bune, dorindu-le tot binele din lume.

10. Îmi văd familia cu ochii iubirii și mă eliberez de orice gânduri trecute sau sentimente negative care nu ne sunt de folos.

11. Încerc să văd lumea prin ochii copiilor mei, plini de uimire și bucurie.

12. Îmi iubesc și îmi respect copiii.

13. Oriunde s-ar afla fiecare din membrii familiei mele, fie ca prezența lor să fie precum o sursă de lumină și de iubire pentru cei cu care interacționează.

14. Oriunde ne-am afla în lume, suntem protejați și revenim cu iubire în sânul familiei.

15. Avem grijă unul de altul, ne încurajăm unul pe altul, ne sprijinim reciproc și ne ajutăm să înflorim și să evoluăm.

16. Ne permitem unul altuia să fim așa cum suntem și ne este bine.

17. Suntem liberi să fim noi înșine și să ne alegem propriul drum. Suntem uniți.

18. Când ne rătăcim pe calea noastră, ne arătăm drumul reciproc. Sfaturile noastre vin întotdeuna dintr-un loc al înțelegerii.

19. Îmi iubesc copiii necondiționat și le arăt acest lucru prin cuvinte și acțiuni.

20. Eu și familia mea comunicăm unul cu celălalt în mod deschis și sincer. Nevoile, dorințele și vocea fiecăruia dintre noi contează.

21. Copiii mei cresc cunoscând căldura, siguranța și iubirea unei familii.

22. Manifestăm compasiune și sprijin unul față de celălalt și ne pasă de sentimentele și îngrijorările celuilalt.

23. Ne iertăm unul pe celălalt dacă am greșit și inimile noastre radiază lumina vindecătoare a iubirii.

24. Familia mea contribuie la crearea unei lumi mai bune.

25. Sunt recunoscătoare că m-am născut în familia în care m-am născut și recunoscătoare pentru familia pe care am construit-o.

26. Fiecare membru al familiei mele este fericit și se bucură de o sănătate deplină. Mulțumesc, universule, pentru că ne protejezi și ai grijă să fim mereu în siguranță.

27. În fiecare zi radiez iubire către familia mea și trimit energia iubirii, a păcii și a fericirii către fiecare dintre membrii familiei mele.

28. Îmi acord timp suficient. Merit timp pentru mine însămi și am grijă de nevoile mele emoționale, fizice și spirituale fără să mă justific sau fără să mă simt vinovată.

29. Fie ca lumina lui Dumnezeu, pacea, sănătatea, dragostea și abundența să se reverse asupra fiecărei persoane din familia mea.

Foto fr si main: By STILLFX /Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri