13 Octombrie 2011 publicat în Social 43 share-uri

Pentru mine, Steve Jobs a fost mai degraba o sursa de inspiratie decat sursa produselor Apple...

Miercuri seara la ora 7 am aruncat ceea ce se dorea a fi o ultima privire asupra Facebook pentru ziua respectiva. The Cool Hunter postase o poza cu Steve Jobs si mesajul “iSad – what a visionary you were”. Am intrat pe site-ul New York Times si am vazut stirea. In urmatoarele minute, pagina de Facebook a inceput sa adune mesaj dupa mesaj de surpriza si tristete, pe masura ce oamenii aflau vestea.

WSJ.com publica deja poze cu oameni care ii aduceau omagii lui Steve Jobs la Apple store-urile din toata tara. In doua-trei ore au inceput sa se trezeasca si prietenii de pe Facebook din Romania, care reactionau la veste in felul lor. Am retinut-o pe cea a unei prietene care a scris “Poate acesta este adevaratul cutremur”.

Pentru mine, Steve Jobs a fost mai degraba o sursa de inspiratie decat sursa produselor Apple (nu am nici un produs de-al lor, desi acum sondez piata pentru un iPad). L-am cunoscut pe Jobs prin articole cum a fost cel din Esquire US, semnat de Tom Junod, si din discursuri precum a fost cel de la Stanford, din 2005. Cateva din lectiile pe care le-a dat atunci au devenit reguli de viata, in functie de care iau uneori decizii – sfaturi de la un “prieten” cu care impart aceeasi zi de nastere, 24 februarie.

- You have to trust that the dots will somehow connect in your future. You have to trust in something--your gut, destiny, life, karma, whatever--because believing that the dots will connect down the road will give you the confidence to follow your heart, even when it leads you off the well-worn path, and that will make all the difference.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri