30 Septembrie 2011 publicat în Social 80 share-uri

World Vision Romania a lansat campania "Daruieste sansa la viata copiilor din Africa", oferind tuturor romanilor oportunitatea de a contribui la curmarea suferintei micutilor din Africa.

„Am plecat din cauzea secetei si a foametei. Seceta ne-a ucis animalele. Nu au mai avut ce sa pasca si au murit unul dupa altul in numai cateva luni. Nu ne-a mai ramas nimic. Nu stiu nici cu ce imi voi hrani copiii in seara asta”, a continuat Isnino.

Pentru acesti oameni, speranta este tot ce le-a mai ramas. Dar nu se stie pentru cata vreme.

„In mod normal, oamenii au capacitatea de a-si reveni dupa o pierdere sau o suferinta. Dar atunci cand esti lovit fara incetare de pierderea copiilor, a parintilor, a sursei de venit,ajungi intr-un punct in care efectiv nu mai poti sa faci fata. Oamenii isi pierd capacitatea de a spera, de a lupta. Fetele lor impietrite, privirile goale spun acelasi lucru - „Simt ca nu mai am viata in mine”, a explicat Lincoln Ndogoni, psiholog, membru al echipei World Vision International.

Alaturi de Natiunile Unite si alte organizatii umanitare internationale, organizatia World Vision este prezenta in zona de est a Africii, oferind asistenta celor afectati. Pana acum, World Vision a strans peste 36 milioane de dolari (USD) si sprijina 1, 38 milioane de copii si adulti din Kenya, Somalia, Etiopia si Tanzania. Interventia World Vision in zona este complexa – de la programe de hrana suplimentara pentru combaterea malnutritiei la copii, la asistenta medicala (consultatii medicale, donatii de medicamente, campanii de vaccinare, donatii de seturi de igiena etc.), inlesnirea accesului la apa potabila si sprijin pentru salvarea recoltelor.


Sensibilizati, milioane de donatori din intreaga lume s-au alaturat eforturilor World Vision. Pana acum insa apelul este finantat doar 43% si este urgenta nevoie de mai multi bani pentru a raspunde tuturor nevoilor de baza. Incepand cu luna august, World Vision Romania a lansat campania „Daruieste sansa la viata copiilor din Africa”, oferind tuturor romanilor oportunitatea de a contribui la curmarea suferintei micutilor din Africa.

Nu ramane indiferent! Alatura-te si tu cauzei World Vision si poti salva vietile a mii de copii! Ajuta-i!

Accesati https://www.worldvision.ro/daruiestesperanta.phpsi donati - impreuna putem darui speranta!


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri