Gala Premiilor in Educatie: Cautam oameni pe care sa ii premiem!

12:08, 23 August 2011 publicat în Social

Anul acesta, Gala Premiilor in Educatie a ajuns la a treia editie! Gala este o competitie nationala care ii identifica pe cei mai buni oameni din sistemul educational romanesc. Este un eveniment care si-a castigat deja, notorietatea, fiind singura modalitate prin care performantele din invatamant sunt recunoscute.

Elevi si sudenti, bibliotecari, cercetatori, invatatori, educatori, profesori universitari si preuniversitari, scoli, licee, facultati si ONG-uri din Romania primesc premii in valoare totala de 250.000 de euro, pe baza evaluarii unui juriu independent format din personalitati relevante pentru invatamantul din tara noastra.

Noi toti suntem incurajati sa recomandam profesorii buni sau studentii care ne-au impresionat sau alte persoane care activeaza in educatie si au rezultate demne de premiat. Ca sa recomanzi pe cineva, exista o procedura simpla care dureaza mai putin de 3 minute, folosind acest formular de recomandare. Daca nu vrei sa-l folosesti, dar programul ti se pare totusi interesant, indruma-i pe potentialii candidati catre site-ul www.premiileineducatie.ro.

Citeste si:
Studiu: 71% dintre copii susțin că violența este prezentă în...
Studiu: 71% dintre copii...

Sa demonstram ca in invatamantul romensc merita sa investim capital si incredere!

Foto front si main: Shutterstock

Citeste si:
Copiii vorbesc despre viitorul și drepturile pe care și le doresc
Copiii vorbesc despre...


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri