Tatal meu, Dumnezeu sa-l odihneasca, avea o vorba: Ce-ti trebuie facultate, tot la cratita ajungi! Tata, filozof anonim, invatat la scoala vietii, stia el ce zice dar mie mi-a trebuit un sfert de veac pentru a-i intelege afirmatia.

Fara acest schimb echitabil, in spiritul real al unei egalitati de sanse – nu numai pe plan profesional ci si al schimbarii mentalitatii cum ca numai femeia trebuie sa se ocupe de gospodarie, cresterea copiilor, gatit etc., indeletniciri reunite sub titlul generic ”cratita”, toate cuceririle noastre, toate drepturile castigate, sunt anulate, egalitatea de sanse e doar un concept utopic iar vorba tatalui meu, filozof anonim, ”Ce-ti trebuie facultate, tot la cratita ajungi!” va deveni ea adevar absolut.

de Carmen Musat-Coman

Acest text este prefata cartii „Cum s-a facut de-am ramas la cratita”, de Carmen Musat-Coman, aparuta la Editura Cununi de Stele.

Garbo.ro si Editura Cununi de Stele au organizat un concurs de creatie destinat cititoarelor noastre talentate si sarbatoririi feminitatii, in aceasta prima luna de primavara.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR Laptele se ieftinește. Marii retaileri au fost de acord cu scăderea prețului Cazurile de depresie cresc dramatic la copiii cu vârsta între 11 și 14 ani și la adolescenți (Anchetă)

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri