Dupa cum ne-a obisnuit deja, politiciana Cristina Ancuta Pocora (PNL) reactioneaza mereu impotriva denigrarii imaginii femeii. De data aceasta, pe blogul ei, ea a comentat declaratiile colegului Gyorgy Frunda care a comparat ANI cu o femeie cu sani siliconati.

“Nu e cazul ca ANI sa ma dezbrace in codru si sa-mi ia averea. Nu asta e rostul. Nu e suficient ca o femeie sa fie aratoasa daca vrei s-o iei in ccsatorie, trebuie sa fie si de buna credinta, si morala, si sa faca si treaba acasa. Cind o femeie are implanturi cu silicon ma duc cu ea o seara, dar n-o iau de nevasta. Asta e ANI”, a declarat senatorul. “ANI e o pacaleala, nu e o fata frumoasa”, a declarat Frunda intr-un interviu pentru Romania Libera.

"De ce face domnul Frunda o comparatie intre ANI si o femeie?! <<Caracterul slab>> al acestei institutii nu putea fi exprimat, in mod plastic, intr-o mie de alte forme?", se intreaba retoric, Ancuta Pocora.

Ea mai subliniaza un aspect din discursul senatorului Frunda: “Intrebat mai tarziu ce titlu ar trebui sa aiba acest interviu, Frunda a profitat de moment pentru a face o alta caracterizare ANI, arata deputata. <<Imi sunteti prea simpatic ca sa va sugerez eu un titlu. Dar n-as prezenta-o pe ANI ca pe o femeie de dus la bal, ci ca pe una de dus, noaptea, in liziera padurii>>".

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Profesoară înjunghiată de un elev în timpul orei, la Colegiul „Ion Creangă” din București Nou, ediție limitată - Wonders of Jasmine Majoritatea femeilor cred că încă nu există egalitate de gen în România

"Cred ca domnul Frunda, din dorinta de a fi <<savuros in exprimare>> a exagerat si a jignit (vreau sa cred ca neintentionat). Cu toate acestea, este regretabil cand o persoana publica, un exponent al conducerii acestei tari, un om cu CV-ul sau, face astfel de remarci", subliiniaza Ancuta Pocora.

“Nu pledez pentru implantul cu silicon, dar nici nu cred ca un astfel de gest transforma o femeie dintr-o candidata “la bal” intr-una de moravuri usoare. Cunosc cateva femei, mame, doamne respectabile care si-au facut implant cu silicon si care nu merita o astfel de vorba! Lor, si tuturor femeilor, ar trebui ca domnul senator sa le adreseze scuze!

Ba mai mult, as avertiza ca sunt femei care folosesc implantul cu silicon din ratiuni medicale (proteze), iar acest lucru nu le face mai putin frumoase sau serioase!

Capodopere ale Renașterii de la Brukenthal, expuse la Art Safari O româncă a fost numită la conducerea unei renumite organizații internaționale de business pentru femei Școala de dans Arthur Murray Bucharest depășește pragul de 1000 de clienți

Una peste alta, nu vreau sa jignesc, la randul meu, si nici sa par exagerata, dar cred ca astfel de declaratii sunt cel putin “nefericite”, iar un domn ca senatorul Frunda nu are voie sa le foloseasca nici macar dupa o zi de stat la soare”, scrie Pocora pe blogul ei.

Intr-adevar, aceasta este o atitudine pe care o putem urma toate, in momentul in care, in orice circumstanta, ne este incalcata integritatea.

vezi si Deputata Cristina-Ancuta Pocora, scandalizata din cauza unei reclame sexiste, articol publicat de site-ul de stiri 9AM.ro.

I.S.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri