Daca va veti afla la Sibiu in perioada vacantei, nu uitati sa vizitati si Galeria de arta Contemporana a Muzeului Brukenthal, pentru a vedea expozitia "Destroying Public Harmony" (Distrugand Armonia Publica), curatoriata de catre un tanar teoretician roman - Andrei Craciun.

“Exista un razboi intre eu si lume. intotdeauna lumea va castiga. Armonia sociala este intangibila si prin urmare invincibila”.

Andrei Craciun (n. 1988) este curator, teoretician. A studiat arhitectura si, recent a inceput sa studieze istoria artei la Universitatea din Bucuresti. Practica si cercetarea sa se concentreaza pe relația dintre arhitectura, politica si sfera sociala. in acelasi timp este interesat de ariile de legatura dintre activism, gender, ca si de arhitectura participativa. Printre ultimele sale proiecte curatoriale se afla "100 de minute romanesti". Din 2008 a fost numit coordonator al centrului de arta si cultura contemporana PAVILION UNICREDIT si in 2010 a fost assistant curator al BUCHAREST BIENNALE 4. In prezent lucreaza la un nou proiect curatorial "Utopia of Exotic" pentru Pavilion UniCredit. Traieste si lucreaza in Bucuresti.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR Luna MAI 2023 – mai mult din tot ceea ce ne dorim. Luna cu vibrația lui 3 are o energie divină și manifestări creatoare. Avem datoria Bucuriei în această lună!   Vouchere noi pentru români. Cui va acorda Comisia Europeană 4.000 de lei, în a doua jumătate a anului

Proiectul “Destroying Public Harmony” este sustinut de “PAVILION - journal for politics and culture”. Vernisajul va avea loc in data de 6 august, cu un un drink follow up alaturi de curator de la 21.00 in Bohemian Flow, Piata Mica 26, Sibiu.

Participanti: Etcetera presents the International Errorists (AR), Rainer Ganahl (A/US), Ciprian Homorodean (RO/BE), Martin Krenn (A), Ahmet Ogut (TR/NL), Catalina Niculescu (RO/UK)

Publicatie: "Destroing Public Harmony", 64 pagini, Ro/En. Cu texte de Andrei Craciun, Doina Petrescu and Rainer Ganhl

Foto front si main: CamilG


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri