Tot mai mult in ultima perioada, tinerii se plang isi striga nemultumirile, chiar disperarea. Este trist, dar adevarat, traim intr-o tara care le limiteaza toate aspiratiile si care anuleaza orice speranta ca poate maine va fi mai bine.

Trebuie subliniat, pauza sa de cafea este pe banii proprii, pentru ca din cauza crizei si a cost reduction-urilor si cafeaua a disparut din bucatariile societatilor, sau este sub cheia secretarei super ciufute si satule de talentele sefului, de solicitarile colegilor, frustrata de minunatii ani petrecuti pe bancile facultatii si de promisiunea mamei ca va ajunge sa aiba o slujba buna, in momentul in care si-a pus toga la cursul festiv si si-a aruncat palaria plina de incredere si speranta...)

Prin acest scenariu am vrut sa demonstrez faptul ca acestia sunt angajatorii, oameni normali, cu probleme reale sau imaginare, dupa caz, de care depinzi in momentul in care te pregatesti pentru un interviu, sau care nici macar nu se mai deranjeaza sa te cheme, pentru ca oricum stiu ca postul pe care l-au declarat available pe Ejobs sau Bestjobs este oricum ocupat de noua fufa a directorului regional sau de noul amant al sefei de la HR si oricum nu mai au nici macar o ciocolata calda in bufetul din oficiu si nu-i dispus sa te serveasca cu a lui...

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. TEZYO primăvară/vară 2023 – o călătorie unică prin tendințele momentului cu cele mai iubite branduri de încălțăminte

Depindem de ei, cei care traiesc in jurul nostru si respira aerul pe care-l respiram si noi, cei care nu am vrut sa ne supunem, cei care am crezut ca suntem mai presus de mediocritatea inconjuratoare, noi cei care am vrut sa acumulam cunostinte si experienta, cei care am luptat pentru orice si care am castigat doar datorita muncii noastre continue si asidue si nu ne-am remarcat prin faptul ca mama sau tata sunt ministri, directori, patroni, samd. Noi suntem cei care am crezut ca nu vom fi sacrificati pentru ca suntem mai presus de cei simpli, fara studii, fara pregatire, dar care au scoala vietii, smecheria si banul.

De ce ii apreciem pe cei care arunca cheile masinii de 200.000 de euro pe masa? De ce le cantam versurile pline de greseli gramaticale si dezacorduri? De ce ne place sa-i luam ca exemple demne de urmat pe cei care au reusit sa se faca remarcati prin smecherie si excrocherii, prin inselaciune si minciuna?


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri