20 Iunie 2023 publicat în Social 1 share-uri

Toți elevii din Buzău au primit cărți pentru a le citi în timpul vacanţei de vară, pentru al treilea an consecutiv. Primăria a oferit 80.000 de cărți în cadrul campaniei „Buzăul citește”, după ce au fost selectate de profesori.

„Fiecare elev buzoian a primit un pachet de 3 sau 4 cărți și un jurnal de lectură, gratuite, în total alocându-se circa 80.000 de cărți din partea Primăriei Buzău. Este pentru al treilea an consecutiv când facem acest lucru și considerăm că astfel contribuim la încurajarea lecturii pentru fiecare elev în parte. Cititul de cărți, de la vârste fragede, este un element de bază pentru realizarea culturii unui om. Iar fără educație și cultură, un om nu poate progresa! Iar în toamnă va avea loc și un concurs de lectură la nivelul tuturor școlilor și a municipiului, unde premianții, cei mai buni cititori, vor primi și premii consistente în bani”, a scris primarul Constantin Toma pe pagina sa de Facebook.

Scopul campaniei desfăşurate de administraţia locală este promovarea cărţilor scrise de autori români şi încurajarea lecturii în rândul copiilor şi adolescenţilor.

Mai multe detalii pe educatieprivata.ro

Foto fr si main: Kaca Skokanova /Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri