Cei mai mulți dintre noi au trăit măcar o dată sentimentul de a uita ceva într-un taxi, avion, autobuz sau tren.

Cum să recuperezi obiectele pierdute:

Dacă te numeri printre cei care au obiceiul să piardă lucruri, uită-te la acest videoclip, unde vei găsi câțiva pași simpli pe care să-i urmezi data viitoare când vei mai uita ceva în Uber.

Cel mai simplu mod de a recupera un obiect pierdut este acela de a-l suna pe șofer, însă dacă ți-ai uitat chiar telefonul, poți să te conectezi la contul tău Uber de pe un computer. Odată conectat, iată ce trebuie să faci:
 

  1. Accesează „Călătoriile mele", apoi selectează călătoria în care ai uitat obiectul;

  2. Selectează  „Am pierdut un articol"

  3. Apăsă pe „Contactează șoferul în legătură cu un obiect pierdut."

  4. Derulează în jos și introdu numărul de telefon la care dorești să fii contactat. Apasă butonul Trimite.

  5. Dacă ai pierdut telefonul personal, introdu numărul de telefon al unui prieten (poți face acest lucru conectându-te la contul tău de pe un computer sau utilizând telefonul unui prieten).

  6. Telefonul tău va suna și vei fi conectat direct cu numărul de mobil al șoferului;

  7. Dacă șoferul tău răspunde și confirmă că obiectul declarat pierdut a fost găsit, stabilește de comun acord o dată și un loc de întâlnire pentru a intra în posesia obiectului;

  8. Dacă șoferul nu răspunde, lasă-i un mesaj vocal cu descrierea detaliată a obiectul pierdut, alături de cea mai bună modalitatea de a te contacta.

Foto fr si main: By MrIncredible /Shutterstock


Vizionare placuta

Aboneaza-te la Garbo sau conecteaza-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Enciclopedia lucrurilor uitate și găsite în Uber în 2019.