Afla cum au evoluat costurile de zbor si perioada de concediu a romanilor in cei trei ani pentru cele mai cautate destinatii.

Costuri de zbor mai mici in 2018

Cand vine vorba de costurile de zbor pentru o vacanta in strainatate, datele momondo.ro arata o scadere destul de mare a preturilor pentru aceste destinatii in 2018.

Zborurile catre Barcelona au inregistrat costuri tot mai mici in ultimii trei ani. Pentru o calatorie dus-intors la clasa Economy in 2016 romanii au platit in medie 171 de euro si in 2017 in medie 155 de euro. Pentru o deplasare cu avionul in 2018, calatorii platesc mult mai putin, in medie 112 euro de persoana.

Cu toate acestea, Roma ramane cea mai ieftina destinatie din top pentru o calatorie din Bucuresti in 2018, pretul unui zbor fiind in medie de 70 de euro.

Top 5 destinatii turistice in trend si cat costa biletul de avion:

Momondo.ro a pregatit o lista cu cinci destinatii care pot deveni tot mai populare printre romani in 2018. Pentru aceasta analiza, specialistii au avut in vedere datele despre cautarile de zbor inregistrate intre 2016 si 2018.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. TEZYO primăvară/vară 2023 – o călătorie unică prin tendințele momentului cu cele mai iubite branduri de încălțăminte Transparențele - în tendințe în primăvara-vara 2023! 10 exemple de cum putem integra și purta piesele vestimentare din materiale transparente și semi-transparente în ținutele noastre Dantela – din nou în tendințe pentru sezonul cald

1. Phuket, Thailanda - 651 EUR, 11 zile
2. Male, Maldive - 592 EUR, 10 zile
3. Marrakech, Maroc - 150 EUR, 6 zile
4. Madeira, Portugalia - 215 EUR, 7 zile
5. Istanbul, Turcia - 117 EUR, 6 zile

Destinatii mai putin explorate – escapade in trend in 2018

Destinatiile de calatorie populare sunt invadate de turisti. Daca ajungi in Amsterdam, Paris, Berlin, s-ar putea sa fii foarte surprins nu de obiectivele turistice cat de cozi si preturi. Astfel ca mai multi calatori incep sa ia in considerare destinatii alternative. Tinand cont de asta, mai multi calatori decat pana acum vor alege destinatii care sunt asemanatoare cu orasele principale, dar mai putin aglomerate si mai putin costisitoare.

In loc sa urmeze traseul turistic catre Barcelona sau Roma de exemplu, calatorii vor pune ca destinatii urmatoare pe lista orase cu resurse culturale impresionante precum Marrakech si Madeira. Cu toate acestea, costurile de zbor catre capitale si catre alte orase mai mari sunt in continuare scazute, ceea ce face adesea ca majoritatea turistilor sa ramana acolo. Pentru a ajunge in locuri mai putin cunoscute in zona, turistii pot inchiria o masina sau se pot deplasa folosind transportul public.

Pantofii slingback - șic și în tendințe în această primăvară! 10 modele adorabile de pantofi slingback Blugii cargo - din nou în tendințe! 10 modele de jeanși moderni, cu buzunare în stil cargo Geanta cu aspect împletit integral, din imitație de piele, este în tendințe! 10 modele de genți țesute irezistibile

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri