21 Septembrie 2017 publicat în Social 100 share-uri

In cadrul conferintei de pe 25 septembrie, pacientele cu endometrioza vor primi raspunsuri de la specialisti pentru a-si intelege mai bine boala si pentru a intelege cum pot aborda infertilitatea in endometrioza.

Acesta a mai adaugat ca, in ciuda frecventei, endometrioza ramane necunoscuta marelui public. Este deseori considerata tabu si inconjurata de mituri, necunostinta, diagnosticuri si tratamente eronate. Aceasta poate avea consencinte severe asupra sanatatii, in special psihice, cât si asupra calitatii vietii femeilor.

Cea de-a doua prezentare din cadrul evenimentului va fi sustinuta de psiholog Amalia Savinescu. Aceasta sustine dezvoltarea feminina si ajuta femeile sa isi puna in valoare potentialul, printr-o abordare cuprinzatoare bazata pe cunoastere de sine, constientizare, invatare si largire a spectrului comportamental. Prin initiativele sale, Amalia isi propune sa ofere o perspectiva creativa si constructiva asupra vietii si a feminitatii. Amalia Savinescu este psiholog, consultant, coach, trainer si fotograf profesionist, cu experienta in proiectele de schimbare in plan organizational si individual.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 2 aspecte de care să ții cont pentru amenajarea unui colț cu piscină în curte 22-29 aprilie - Săptămâna Mondială a Imunodeficiențelor Primare! Între 70% și 90% dintre cei care suferă de imunodeficiențe primare sunt încă nediagnosticați 7 sfaturi despre spălarea corectă a fructelor și legumelor

Accesul la eveniment este gratuit si este posibil in limita celor 70 de locuri disponibile. Persoanele interesate sunt rugate sa trimita un mail de inscriere la adresa blagaelena35@gmail.com.

Foto homepage: Branislav Nenin /Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri