Romania are una dintre scolile de handbal cu cea mai mare traditie din lume, iar performantele inregistrate de acest sport in ultimii ani stau marturie in acest sens. Pentru ca traditia si bucuria sa mearga mai departe, prin copiii care descopera acum frumusetea handbalului, Fa si Federatia Romana de Handbal continua si anul acesta campania Mingi in Scoli.

Comunicat de presa

Demarata anul trecut, campania Mingi in Scoli a atras 477 de scoli participante, reusind sa selecteze si sa doteze peste 200 de scoli cu 2226 mingi.

Proiectul continua si anul acesta, avand acelasi obiectiv, de a facilita accesul elevilor din intreaga tara la handbal si de a sustine viitoarea generatie de campioni ai Romaniei. Campania ”Mingi in scoli” este sustinuta prin intermediul platformei www.mingiinscoli.ro, precum si in magazinele din comertul modern (hipermarket-uri si supermarket-uri) din intreaga tara. Astfel, in perioada 1.07 – 31.08, oricine achizitioneaza produse din gama FA (cu exceptia sapunului solid), va contribui la campania de sustinere a handbalului romanesc, prin dotarea a sute de scoli din intreaga tara cu mingi de handbal. De asemenea, orice persoana care isi doreste ca scoala sa fie inscrisa in campanie si sa primeasca mingi de handbal, poate completa formularul de campanie, de la sectiunea ”Inscrie o scoala”.

”Succesul campaniei de anul trecut ne-a incurajat enorm. Nu numai ca s-au inscris multe scoli, dar am si primit foarte multe mesaje frumoase care ne-au aratat ca handbalul este un sport foarte indragit de adulti si de copii, deopotriva. Ar fi pacat ca din lipsa dotarilor din salile de sport ale scolilor sa nu le oferim copiilor ocazia sa practice acest sport si, de ce nu, astfel sa ii descoperim pe viitorii campioni”, spune Alexandru Dedu, Presedintele Federatiei Romane de Handbal.

"Campania Mingi in scoli merge mai departe si anul acesta cu obiectivul de a ajuta si alti copii sa practice handbalul. Pe langa faptul ca este un sport cu reale beneficii pentru sanatatea si organismul copiilor, este si o sursa de bucurie si energie extraordinara. Ne dorim sa contribuim astfel la descoperirea si formarea viitorilor campioni ai handbalului romanesc”, declara si Gabi Barbu, General Manager Henkel Beauty Care.

Scolile care au primit mingi in cadrul campaniei din 2016 se pot inscrie anul acesta pentru a participa la o tombola in urma careia va fi oferit un echipament complet de 15 tricouri si 15 sorturi pentru echipa de handbal a scoli.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri