12:06, 16 Iunie 2017 publicat în Social 44 share-uri

Inca mai am lacrimi in ochi scriind acest articol. Stiu de ce m-au napadit lacrimile astea. Am rezonat foarte tare cu povestea acestor doi parinti. Rezonez pentru ca in adancul sufletului stiu ce are nevoie orice fiinta umana si stiu si ce unora le-a lipsit, iar daca le-a lipsit, atunci aceasta cauzeaza multa durere si chiar rautate. Portretul familiei ideale ma face sa plang.

Dar un singur lucru pe care noi l-am stiut a fost acela ca ei aveau nevoie de iubire, sa se simta in siguranta, aveau nevoie sa se simta doriti. Eu stiu ca am avut nevoie sa ma simt dorit. Vorbind despre asta acum… nu am realizat ca mi-am droit sa fiu dorit."

n.r.: Este momentul din reportaj care m-a emotionat si pe mine foarte tare, gandindu-ma la atatea si atatea drame din sufletele oamenilor. Cu totii ne-am droit sa fim doriti…. Si de fapt aceasta este principalul ingredient al familiilor fericite. De prea multe ori, sa ai doi parinti – mama si tata, care chiar daca in exterior par a reprezenta modelul ideal, nu este de ajuns! Si aici trebuie sa schimbam naratiunea despre cresterea copiilor si despre modelul de familie pe care ni-l dorim. Nu orientarea conteaza, ci dragostea adevarata!

Citeste si:
Psihologia culorilor: Proprietățile psihologice ale celor 11 culori...
Psihologia culorilor:...

Tot ce pot sa le spun este cum sa fii un om bun

Rob Scherr: "Vorbim despre cum este sa ai doi tati albi. Ei au doi tati si nu prea le pasa care este culoarea pielii noastre. Nu le pot spune despre ce inseamna sa fii negru, nu le pot spune despre ce inseamna sa fii gay. Eu sunt gay si nici macar nu stiu cum sa explic asta. Tot ce pot sa le spun este cum sa fii un om bun, cum sa iubeasca, cum sa se respecte unul pe celalt. Pentru mine, acest lucru este important.

Citeste si:
De ce este recomandat să mergi în fiecare an la medicul ginecolog? 
De ce este recomandat să...

Mai departe, reportajul dezvaluie cum Rob si Reece si-au cumparat o ferma cu animalute ca sa isi ajute unul dintre copii ce avea o problema de dezvoltare din nastere, pentru ca prezenta animalelor ajuta in astfel de situatii.

"Chiar cred ca intr-o zi, cineva se va uita in ochii mei si imim va spune: <>"

Cei doi soti au pus la cale un alt proiect ne maipomenit prin care au strans fonduri sa cumpere ruxace pentru copiii din orfelinat. Pentru ca un sac de gunoi le transmite fix asta…. Ca sunt “un gunoi”. “Eu vreau ca toti copiii din orfelinate sa stie ca ne pasa…”, spune Rob.

Iti recomandam si: Iubirea model dintre Emmanuel Macron si Brigitte Trogneaux

Daca il iubiti pe cel de langa voi, atunci cititi acest ghid: 17 reguli ale unei relatii sanatoase de la un doctor in psihologie

Un articol de Julia Sima

Foto: 

By pixelrain/ shutterstock.com


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri