14 Decembrie 2016 publicat în Social 1 share-uri

ATCA strange fondurile necesare pentru evaluarea si diagnosticarea a 50 de copii care provin din familii sarace si sunt suspecti de tulburari din spectrul autist.

Traiesc intr-o lume diferita. Sunt izolat. Tu poti sa ma ajuti sa traiesc impreuna cu tine, in lumea ta!

Donatia ta este vitala si inlatura bariera financiara in fata careia copiii cu autism raman izolati, respinsi, privati de copilarie si de sansa de a deveni adulti autonomi.

Abilitatile acestor copii sunt diferite. Nevoile lor sunt aceleasi cu ale oricarui copil: sa fie acceptati, intelesi, sa se bucure de joaca si prieteni, sa comunice cu noi. Copiii au nevoie de un diagnostic corect si indrumare specializata. Este esential sa ajutam si integram acesti copii in propriile lor familii, in gradinite, scoli si comunitate.

Scopul proiectului

50 de copii cu autism din familii sarace vor putea sa isi dezvolte abilitatea de a vorbi corect, de a scrie, socoti, desena, de a relationa si crea relatii de prietenie. Parintii si educatorii care ii ingrijesc vor fi pregatiti de ATCA sa foloseasca metodele specifice prin care ii pot ajuta pe copii sa evolueze si sa se integreze in lumea noastra.

Cui donez?

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Premieră medicală: primele intervenții ortopedice de protezare a genunchiului cu proteză 3D personalizată din România Descoperă cum poți avea un bronz perfect și de lungă durată - AIVI COSMETICS îți propune Lirene Perfect TAN Pantaloni cargo de damă House: cum să-i porți în 2023

Donezi unui copil cu autism. Donatia ta inseamna un aport in minute, ore, zile sau luni de ingrijire specializata pentru unul din cei 50 de copii cu autism. Si copiii cu autism au nevoie sa traiasca experientele pe care tu insuti le traiesti: emotii, bucurii, impliniri si realizari.

Evaluam nivelul de dezvoltare al fiecarui copil, la momentul prezent. Diagnosticul rezultat va determina programul potrivit de interventie terapeutica. Acest program si un set eficient de tehnici terapeutice va fi comunicat parintilor si educatorilor, de catre terapeutii ATCA. Terapeutii nostri vor monitoriza saptamanal modul de aplicare al programului, vor sustine bunele practici si tehnici de ingrijire a copiilor. Astfel, tu
ajuti si fiecare parinte si educator care ingrijeste acesti 50 de copii.

De ce sa donez?

Donezi pentru ca ii doresti sa fii tu cel care contribuie la recuperarea unui copil cu autism! Tu vrei sa oferi o sansa reala la asistenta terapeutica salvatoare. Datorita sprijinului tau, un copil neadaptat social si dependent in totalitate de un adult parinte sau asistent social, se va transforma intr-un copil acceptat, mai bine adaptat, constient de comportamentele adevcate, capabil sa dezvolte prietenii si apt sa devina un adult mai autonom.

4 stiluri de dans pe care sa le dansezi in primăvara aceasta la Arthur Murray Bucharest Cum să-ți decorezi camera de zi cu buget redus: 7 trucuri de urmat 5 Tratamente naturiste pentru problemele urinare

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri