26 Mai 2015 publicat în Social 107 share-uri

Un tanar a vrut sa afle ce se intampla cu banii pe care ii ofera unui cersetor. Tanarul a fost absolut surprins de reactia cersetorului, pe care o veti vedea in acest video.
Un tanar a vrut sa afle ce se intampla cu banii pe care ii ofera unui cersetor. Tanarul a fost absolut surprins de reactia omului.
Povestea este o lectie de viata pentru fiecare din noi! In primul rand schimba stereotipurile legate de persoanele fara adapost - "sunt foarte multe victime ale circumstantelor", spune eroul nostru. Persoanele fara adapost au istorii foarte triste, iar noi trecem in fiecare zi pe langa acestea, incapabili sa mai empatizam si fara curajul de a renunta la hainele gri ale nepasarii...
In al doilea rand, filmuletul ne arata ce ar trebui sa fie cu adevarat important pentru noi. Si nu, nu este vorba despre bani!
Urmareste acest clip, este foarte frumos, induiosator. De mentionat ca are subtitrare si in limba romana, pentru ca mesajul sa ajunga la cat mai multi dintre noi:
Da si tu mai departe povestea, asa cum am facut si noi.

No comment !

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. THE BEAUTIFUL CLUB - primul club exclusivist de beauty s-a deschis in centrul capitalei Luna plină din Scorpion 5 mai – efect de catalizator al unor mari schimbări pentru următoarele 3 zodii. Destinul lor este pe cale de a se împlini!   6 cauze ale sânilor lăsați: cum poate fi rezolvată această problemă estetică?
Posted by Gales Ovidiu on Monday, May 11, 2015

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri