3 Septembrie 2014 publicat în Social 54 share-uri

'Daca vreau, pot sa ajung la Kiev in doua saptamani', i s-a adresat Putin lui Jose Manuel Barroso, presedintele Comisiei Europene.

Stirile despre situatia belicoasa din Ucraina nu mai contenesc. Ochii ca de uliu ai presedintelui rus stralucesc pe fecare pagina de stiri. In alt articol, un analist politic desface firele in patru si pune “punctual pe i”, vorbind despre ambitiile imperialist-contemporane ale lui Putin: “Puti

n crede ca poate castiga un razboi cu NATO”.

Asadar, este vorba despre razboi. Putin isi arata potenta la nivel mondial, in timp ce noi, toti ceilalti, oamenii simpli inghitim in sec, rostind in gand cuvantul “razboi”; in acelasi timp, avalanse ale nefastului pe care constiinta colectiva stie ca le aduce razboiul, se desfasoara in fractiuni de secunda prin fata ochilor mintii… Suntem in mainile acestor conducatori obsedati de putere si de grandoare, cei pentru care pamantul si viata nu sunt decat… o joaca.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 5 MAI – Eclipsă de lună prin penumbră și Lună plină în Scorpion – Cât trăim, învățăm, aflăm și experimentăm. Lecția inimii ușoare! Acestea sunt cele 2 zodii puternic influențate de Eclipsa de Soare de pe 20 aprilie: Au o întâlnire specială cu propriul destin! Călătorește cu metroul și colecționează artă de Theodor Aman și Nicolae Grigorescu!

Cu riscul de a parea superficiala, nu vreau sa ma gandesc la niciun fel de implicatii geopolitice, ci mai degraba la… lucruri pe care Putin nu le-a gandit/constientizat niciodata…

1. Un rasarit de soare

Foto: Shutterstock.com; rasarit

Foto dr sus: Shutterstock.com; Vladimir Putin

2. Bebelusul in burtica mamei sale

Foto: Shutterstock.com; foto intrauterina, mama

3. DUMNEZEU

Foto: Shutterstock.com; meditatie, Dumnezeu

4. Imensitatea Universului

Foto: Shutterstock.com; Univers

5. Ochii unui copil

Foto: Shutterstock.com; copil, fetita

6. Batranetea

Foto: Shutterstock.com; batrana, batranete

7. Iubirea

Foto: Shutterstock.com; iubire, pasari

8. Empatia

Foto: Shutterstock.com; imbratisare, empatie

9. Faptul de a respira, de a simti aerul, apa.

Foto: Shutterstock.com; respiratie, mare, orizont

Designerul Diana Nicolaie debutează pe scena artistică cu o expoziție ieșită din tipare, curatoriată de Ioana Ciocan ArtGranit redefinește calitatea și designul în domeniul amenajărilor interioare Trei autori români de top în portofoliul Editurii CUANTIC!

10. Sarutarile si imbratisarile cuiva drag

Foto: Shutterstock.com; imbratisare, indragostiti


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri