23 Iulie 2014 publicat în Social 21 share-uri

'Este de neconceput ceea ce s-a intamplat. Imi pare extrem de rau pentru pasageri si familiile lor. Sunt in acelasi timp recunoscator ca sunt nevatamat'.

Un ciclist olandez de 29 de ani a scapat cu viata dintr-un zbor fatal, nu o data, ci de doua ori. Sansa lui Maarten de Jonge a fost ca si-a anulat ambele bilete ale zborurilor Malaysia Airlines care s-au sfarsit tragic, anul acesta.


Maarten de Jonge; sursa Twitter.com

In luna martie 2014, zborul MH370 Malaysia Airlines s-a sfarsit in mod tragic cu disparitia fara urma a avionului, in zona Oceanului Pacific. Tanarul sportiv trebuia sa se imbarce pe acest avion insa a hotarit in ultima clipa sa aleaga alta zi pentru plecare. Cateva luni mai tarziu, in data de 17 iulie 2014, el a renuntat sa se mai imbarce in cursa MH17 Malaysia Airlines in care si-au pierdut viata 283 de pasageri si 15 membri ai echipajului, din cauza conflictului din Ucraina, avionul de pasageri fiind doborit de la sol, de catre rebelii pro-rusi.

„Este teribil ce s-a intamplat, sunt atatea victime… este oribil”, a scris de Jonge pe site-ul sau. „Povestea mea este nimic in compartie cu nefericirea pe care o platesc atatia oameni.” „Ar trebui sa ne indreptam atentia asupra vicimelor si supravietuitorilor si sa le uram tuturor acelora care sunt afectati de acest dezastru, sa aiba parte de multa putere”, a mai adaugat el. „As fi putut sa fiu in unul dintre aceste zboruri la fel de simplu”. „Este de neconceput ceea ce s-a intamplat. Imi pare extrem de rau pentru pasageri si familiile lor. Sunt in acelasi timp recunoscator ca sunt nevatamat”.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Direcția spre care mergi este mai importantă decât viteza cu care o faci Dislexia e superputerea a mii de copii și adolescenți Prestige Orchestra lansează piesa mirilor anului 2023. Ascultă „Ne unim destinele”

In cele doua zvoruri si-au pierdut viata 537 de persoane.

Ciclistul a spus ca a hotarit sa amane cele doua zboruri in ulimele minute, dupa ce a descoperit ca poate sa zboare mai ieftin cu o alta companie. Ca ciclist profesionist, Marteen calatoreste in toata lumea pentru a participa la diverse curse. Pentru el, cursa vietii continua, poate, cu mai mult sens de acum incolo...

Foto homepage: Shutterstock.com; avion, avion in zbor


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri