10 Octombrie 2013 publicat în Social 110 share-uri

Societatea globalizata si cultura internauta ne aduc mai aproape de culturi pe care le consideram total diferite. Sentimentele sunt amestecate – pe de-o parte teama, pe de-o parte curiozitate si chiar, fascinatie.

II. Alte 8 „reguli” culese prin intermediul unor pagini de Facebook ce promoveaza cultura islamica

 

1. Nu fi precum unele fete carora le place sa seduca barbati si care sunt mandre ca sunt inconjurate de multi tipi… Nu uita, lucrurile ieftine sunt de obicei inconjurate de multi cumparatori.

2. Nu incerca sa castigi inima unui barbat si sa pierzi satisfactia lui Allah.

3. Fii precum o perla, atat de pretioasa, bine protejata de cochilia ta (hijabul tau), singurul care te poate avea este barbatul potrivit, cel care iti va pretui adevarata valoare si iti va celebra frumusetea protejata.

4. In fiecare relatie, tu trebuie sa iti demonstrezi iubirea nu doar prin cuvinte, ci si prin ceea ce faci. Daca ii spui sotului tau ca il iubesti toata ziua, dar nu asculti nici un cuvant pe care el ti-l spune, ceea ce afirmi nu este pur. La fel, daca spui ca il iubesti pe Creator dar nu ii urmezi cuvintele prin actiuni in viata de zi cu zi, atunci iubirea ta nu este reala.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 22-29 aprilie - Săptămâna Mondială a Imunodeficiențelor Primare! Între 70% și 90% dintre cei care suferă de imunodeficiențe primare sunt încă nediagnosticați Trei autori români de top în portofoliul Editurii CUANTIC! Tipuri de aparate dentare: care este cel potrivit pentru tine?

5. Arata apreciere pentru tot ceea ce face sotul tau pentru familie. Nu il face pe sotul tau sa simta niciodata ca ar face prea putin pentru familie, sau ca nu esti satisfacuta de munca sa sau cu eforturile sale, doar daca, desigur, el este cu adevarat lenes si nu incearca deloc sa asigure buna-starea familiei.

6. Nu discuta niciodata cu alte persoane lucruri pe care sotul tau nu ar vrea ca tu sa le discuti, decat daca exista un motiv islamic ca tu sa faci asta. Unii soti si sotii, va vine sa credeti sau nu, se plang altora in legatura cu aspectul fizic al partenerului. Aceasta este reteta dezastrului. Informatiile legate de aspecte intime ale relatiei ar trebui mentinute intre tine si sotul tau.

7. Comunicare, Comunicare, Comunicare! Acesta este cel mai important cuvant in consiliere si asa ar trebui sa fie. Sotii si sotiile trebuie sa vorbeasca foarte mult unul celuilalt. Este mai bine sa te confrunti cu anumite probleme onest mai devreme decat sa le lasi sa mocneasca si sa explodeze la un moment dat.

8. Daca sotul tau nu vrea sa fiti impreuna tot timpul, asta nu inseamna ca nu te iubeste. Oamenii au nevoie sa fie singuri pentru diverse motive. Uneori ei isi doresc sa citeasca, sa se gandeasca la problemele lor, sau doar sa se relaxeze. Nu-i face sa creada ca ar comite un pacat.
 

Designerul Diana Nicolaie debutează pe scena artistică cu o expoziție ieșită din tipare, curatoriată de Ioana Ciocan Perioada postnatală – fericire pură sau provocare? Cum să te pregătești corect pentru a rămâne în echilibru? Un broker AVBS Credit a intermediat anul trecut un volum de credite în valoare de aproape 11 milioane de euro

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri