20 Septembrie 2013 publicat în Social 19 share-uri

Ne doare indolenta celor care ar trebui sa ne reprezinte, ne dor ignoranta si rautatea celor din jurul nostru. Cu toate acestea, precum florile de colt aflate in inaltimile muntilor, vad tot mai multa energie pozitiva coagulandu-se, simt vibratia oamenilor care vor cu sinceritate bine nu doar pentru ei, dar si pentru cei din jur, pentru natura, pentru tot si toti cei ce ii inconjoara.

11. O personalitate este aceea care se daruieste, nu se justifica.

12. A fi crestin inseamna a cobori absolutul la nivel cotidian.

13. Aflarea in treaba este isprava omului neputincios.

14. Melancolia e o tristete subiectiva fara iesire.

15. Revelatia este interventia directa a divinitatii.

16. Umanitatea o iubesti lesne, pe om mai greu.

17. La intrebarile fundamentale "de ce?" si "in ce scop?" aporetica rurala romaneasca raspunde: "d-aia".

18. Treisprezece ani de inchisoare... Aveam doar o hainuta de puscarias. Ne dadeau o zeama chioara si mamaliga fripta. M-au batut... M-au arestat acasa. Nici nu tin minte anul... Cand m-au anchetat am lesinat din bataie. Iacata ca n-am murit! Am stat la Interne trei ani. Am fost dupa aceea la Jilava, la Ocnele Mari si pe urma la Aiud. Eu ma mir cum mai sunt aici. De multe ori imi doream sa mor. Am avut mereu lasitatea de-a nu avea curajul sa ma sinucid. Din motive religioase... Treisprezece ani! Nu pot sa povestesc tot ce-am suferit pentru ca nu pot sa ofensez poporul roman spunandu-i ca in mijlocul lui s-au petrecut asemenea monstruozitati.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Detergentul Perwoll Renew, într-o nouă formulă, mai performantă și mai sustenabilă Cum putem integra principiile spirituale într-o lume modernă și agitată? Câteva sfaturi simple, dar puternice 5 MAI – Eclipsă de lună prin penumbră și Lună plină în Scorpion – Cât trăim, învățăm, aflăm și experimentăm. Lecția inimii ușoare!

de Iulia Sima


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri