19 Iulie 2012 publicat în Social 34 share-uri

Intr-o tara a barbatilor, femeile sunt peste tot separate de barbati, iar regulile in aceasta privinta sunt foarte stricte.

Fara barbati in casa!

In cazul in care trebuia sa dormi in alta parte in vreo noapte, exista o procedura standard, stricta - trebuia apropabarea parintilor care erau sunati, semnata o hartie in prealabil in care sa se precizeze locul unde vei fi, cu cine, numar de telefon precum si scopul…

Eu nu am stat in asemenea camine insa am avut destule colege si prietene care au facut-o si si-au blestemat zilele pana au reusit sa plece-daca au reusit. Eu am impartit un apartament cu niste oameni pe care i-am gasit deja acolo. Dupa cateva luni, a trebuit sa ne mutam care pe unde si-a gasit. Eu m-am mutat cu o colega frantuzoaica foarte draguta. Totul minunat pana intr-o frumoasa seara de primavara cand m-a condus acasa cel mai bun prieten al meu, da, un baiat. L-am invitat la ceai dar n-a mai apucat sa urce.
Dintr-o masina a coborat proprietarul furios la culme, urland in turca cuvinte ce-mi ramaneau neantelese.

Prietenul meu a incercat sa-l calmeze, i-a vorbit in toate felurile si nu stiu exact ce povesti i-a spus. A trantit portiera si am ramas singura cu prietenul meu care de atunci n-a mai calcat pe la mine, a vut grija sa se opreasca mereu fie la geam, fie in dreptul usii. Domnul meu proprietar, caruia tocmai ii platisem ii transmisese prietenului meu sa-mi iau catrafusele si sa plec.

Se pare ca nu aveam voie sa aduc barbati in casa. Acel loc era interzis barbatilor, desi nu scria nicaieri – CAMIN PENTRU FETE- asa cum scria pe celelalte. Marie, colega mea nu se confruntase cu problema asta, nu fusese PRINSA. Eu am fost, ghinion.

Foto: prufrock27


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri