20 Aprilie 2012 publicat în Social 124 share-uri

Editorial: Avortul este una dintre cele mai delicate probleme, greu de dezbatut si care incita spiritele cu viteza fulgerului. Este insa o probema deosebit de importanta pentru noi, femeile!

Cresterea natalitatii nu e doar problema femeilor!

Ma intreb de ce problema natalitatii e pusa doar in carca femeilor! Mai mult decat atat, nu fac decat sa opereze cu o forma foarte agresiva de demonizare a femeilor. Consider ca o astfel de lege, avand la baza un fundament profund religios care nu tine seama de realitatile din spatiul social este un abuz si un atac la adresa integritatii si demnitatii unei femei. Ceea ce vor ei se numeste teroare si nu reprezinta o modalitate de stopare a practicii avortului.

Avem nevoie de politici publice coerente, de stopare a saraciei si de educatie sexuala, dar desigur, acest aspect nu este mentionat. Responsabilitatea reala a statului in acesasta chestiune este inlaturata cu desavarsire.

  • De ce nu se face educatie sexuala? Continuam sa ne ascundem dupa degetul mic, urmand o anume pudoare traditionalista – de parca „nu, sexul nu se intampla”, de parca asa ceva nu exista in relatiile dintre oameni, dar ne place cand pe toate canalele, indiferent de ora, vedem o exagerare extrema a imaginilor pornografice.
  • De ce nu se elaboreaza proiecte de lege pentru eradicarea saraciei? „Majoritatea pacientelor care solicita avort provin din familii sarace, cu educatie sanitara precara si cu multi copii” (Sursa), omit sa ne spuna domnii parlamentari, sau mai cu seama nici nu ii intereseaza acest aspect. Nu, in opinia lor, de vina pentru scaderea demografica sunt femeile si doar ele! Este cat se poate de absurd...
Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 2 aspecte de care să ții cont pentru amenajarea unui colț cu piscină în curte Designerul Diana Nicolaie debutează pe scena artistică cu o expoziție ieșită din tipare, curatoriată de Ioana Ciocan Călătorește cu metroul și colecționează artă de Theodor Aman și Nicolae Grigorescu!

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri