12:11, 3 Noiembrie 2011 publicat în Shopping 55 share-uri

'RED PASSION' by Agnes Toma - o colectie couture, sofisticata si ultra eleganta, realizata intr-un stil neoclasic, reinterpretat prin prisma valorilor consacrate ale brandului: forme epurate, detalii fine, proportii echilibrate si feminine, toate purtand amprenta unui LUX ASUMAT!

Agnes Toma a lansat pe 10 octombrie la Athenee Palace Hilton, intr-un cadru elegant si intr-o companie selecta, ultima sa colectie COUTURE 2012 - RED PASSION.

Tema colectiei porneste de la o intrebare de actualitate: ”Este luxul o necesitate?” ... Agnes considera ca DA, luxul este o necesitate in masura in care reprezinta aspiratia naturala a omului spre evolutie. Luxul devine astfel expresia, materializarea propriilor aspiratii, o forma de afirmare a diferentei, a particularului deci a individualitatii. Dar poate ca inainte de toate luxul este CREATIE la nivelul exprimarii individuale. (Individuala si colectiva in egala masura: aleg sa ma exprim ca entitate unica, irepetabila, si aleg sa-mi creez APARENTA care ma reprezinta, care ma exprima, OPTIM, in dialogul meu cu lumea...)

Citeste si:
Ghid să alegi covoare moderne pentru casa ta
Ghid să alegi covoare moderne...

Acest concept sta la baza actualei colectii – COUTURE 2012 AT - o colectie care se adreseaza unei clientele exclusiviste, de showroom, a carei fidelitate este astfel rasplatita cu modele unice, tipare personalizate, produse ”custom made” pentru a individualiza necesitatile particulare, fizice dar si ...subtile ale unei femei speciale, unice.

„RED PASSION” – o colectie integrata conceptului de „couture-a-porter” - accentueaza una din aspectarile importante ale brandului AT: apropierea de valorile si structura couture-ului italian, o asumare stilistica a spiritului latin, pasional, de o stralucire si eleganta aparte, manifestat in dorinta oricarei femei de a fi in centrul atentiei, a unei femei care-si „traieste visul”, fiecare aparitie plasand-o in postura de diva, dominatoare prin constiinta de sine, prin forma, senzualitate si temperament!

Citeste si:
Noua colectie BLISSFUL GREEN: Primește natura în viața ta!
Noua colectie BLISSFUL GREEN:...

Colectia are in centrul atentiei o femeie clasica si sofisticta, un spirit plin de forta si echilibru, in acelasi timp pasionala si romantica, senzuala si sensibila, o femeie preocupata atat de propria imagine dar si de dialogul (vizual, subtil) cu lumea, misterioasa si rafinata.

Personajul parcurge un drum al formelor de o ampla varietate, exprimata in croiuri sofisticate si diverse, vizand siluete diverse: drepte, tronconice sau ovoidale, avand linii geometrice sau fluide, structuri fixe in combinatie cu modelaje, volumetrii controlate sau spontane.

Vedeta de necontestat a colectiei este contrapunctul creat de croitoria „de atelier” (asa-zisul „hand-made”): aplicata, personalizata, experimentala pe alocuri, in combinatie cu linii, piese sau elemente perfect croite si impecabil executate, geometrii si volume controlate in asociere cu forme spontane si creative!


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri