In aceasta vara, Baneasa Shopping City va propune o serie de weekend-uri speciale in care shopping-ul se va transforma in adevarate sesiuni de intretinere personala. La fiecare sfarsit de saptamana, intre 16 iulie si 7 august, invitatii nostri speciali se vor afla in centrul comercial pentru a va dezvalui trucuri de frumusete, sanatate, nutritie si sport.

Primul weekend, 16 – 17 iulie, va fi dedicat frumusetii. Cu aceasta ocazie, la Baneasa Shopping City ii veti putea intalni pe Dana Sota, Luana Ibaka, precum si numerosi specialisti care vor prezenta cele mai noi tendinte si ponturi din machiaj si coafura.

La sfarsitul saptamanii urmatoare, in weekendul 23 - 24 iulie, in Baneasa Shopping City vor avea loc prezentari de produse profesionale, demonstratii si discutii libere in care vom afla cum ne putem mentine sanatosi adoptand un mod de viata corect si echilibrat. Specialisti reputati, precum Dr. Mencinicopschi, va vor dezvalui tot ceea ce trebuie sa stiti despre e-urile din alimente, remodelare corporala, anti-aging, estetica medicala.

Pentru un corp frumos este esentiala o alimentatia sanatoasa. In weekend-ul 30-31 iulie, medicul nutritionist Mihaela Bilic va va explica ce alimente e bine sa evitati si ce nu trebuie sa lipseasca din alimentatia zilnica. Cu aceasta ocazie in Baneasa Shopping City vor avea loc degustari de produse bio si demonstratii de gatit.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. TEZYO primăvară/vară 2023 – o călătorie unică prin tendințele momentului cu cele mai iubite branduri de încălțăminte 10 Rochii de vară care emană energie și feminitate Transparențele - în tendințe în primăvara-vara 2023! 10 exemple de cum putem integra și purta piesele vestimentare din materiale transparente și semi-transparente în ținutele noastre

Si pentru ca frumusetea si sanatatea sunt strans legate de sport, antrenoarea de fitness Florentina Opris va fi prezenta la Baneasa Shopping City in weekendul 6 - 7 august, pentru a ne explica rolul miscarii in viata fiecaruia dintre noi. Activitatile vor continua cu demonstratii live de aerobic, exercitii de fitness, pump, zumba sau cycling, sustinute de catre profesionisti si invitati speciali.

Pentru a petrece o vara a starii de bine, dati o fuga pana la Baneasa Shopping City.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri