Stim cat de important este sa ai o pereche de incaltaminte comoda, dar in acelasi timp la moda atunci cand esti in vacanta, la care sa adaugi bineinteles ochelarii de soare care sa te protejeze de ultraviolete. De aceea Stilago iti aduce in aceasta saptamana reduceri la ochelarii de soare Ray Ban si Romeo Gigli si la produsele din gama Colors of California. Iar ca sa-l multumesti si pe cel mic, avem in campania de reduceri de saptamana aceasta si produse de la Diesel Kids, de care cu siguranta te vei indragosti.
Produsele Diesel Kids sunt considerate segmentul premium pentru copii si ofera o gama larga in materie de design, culoare si durabilitate. Produsele Diesel Kids sunt realizate folosind materiale rezistente, culori vii si au desenate personaje din desene animate sau alte simboluri ce pot atrage atentia si interesul copiilor. O grija deosebita se manifesta pentru mesajele inscriptionate pe produsele Diesel, pentru ca acestea sa nu fie interpretate intr-un mod negativ.

Tot ce trebuie sa faci este sa te inscrii pe www.stilago.ro (printr-o invitatie de la un prieten sau direct) si apoi sa-ti gasesti piesa vestimentara preferata. O adaugi in cosul de cumparaturi inainte de lichidarea stocului dupa care vei primi produsele in 3-4 saptamani. Iar plata o faci ramburs fara sa ai nevoie de un card de credit. Daca nu esti multumita de produs il returnezi si primesti banii inapoi. Iar daca vrei sa fii la curent cu toate campaniile de reduceri te abonezi la newsletter. Mai simplu de atat nici ca se poate.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Pantaloni cargo de damă House: cum să-i porți în 2023 Club Originals- campania prin care adidas celebrează creativitatea noilor generații TEZYO primăvară/vară 2023 – o călătorie unică prin tendințele momentului cu cele mai iubite branduri de încălțăminte

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri