Mihaela Glavan lanseaza o noua colectie Sepala/RSM pentru sezonul de vara 2011. Noile modele surprind prin stilul sport abordat de catre designer, gandit pentru oamenii urbani, dinamici.

“Suntem din ce in ce mai activi, ne plimbam, iesim cu bicicleta, iar pentru asta trebuie sa alegem tinute adaptate acestor activitati si in care sa ne simtim foarte bine. Acesta a fost gandul de la care am plecat atunci cand am desenat primul model din colectie. Aceasta imbina confortul oferit de incaltamintea sport si designul smart, cu detalii elaborate, taieturi speciale si accente de culoare”, spune designerul Mihaela Glavan.

Provocarea Mihaelei Glavan a constat in a oferi designul si nuantele potrivite, care sa defineasca ambele sexe. Astfel, a rezultat o linie sport gandita in culori ce completeaza cu usurinta tinuta zilnica a oricarei persoane.

Modelele sunt disponibile in magazinul online www.sepala.ro si in magazinul Sepala de pe Benjamin Franklin nr. 9.

Mihaela Glavan si-a lansat propriul brand - Sepala - in 2003. Cu un design grafic, arhitectural si special, pantofii Sepala au fost remarcati atat in Romania, cat si la nivel international, incepand cu anul 2006 (Montreal Fashion Week, Cyprus Fashion Week, Berlin Fashion Week). Incaltamintea este realizata manual din materiale atent selectate pentru fiecare colectie in parte.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Cazurile de depresie cresc dramatic la copiii cu vârsta între 11 și 14 ani și la adolescenți (Anchetă)

Brand-ul Mihaela Glavan a fost lansat oficial in 2008 (brand vandut in exclusivitate in showroomul situat in zona Unirii. Este destinat pentru comenzi speciale si prezentari de moda).


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri