Sambata, 4 iunie, intre orele 12:00-21:00, la restaurantul Maxim, strada General Berthelot, nr. 44, va avea loc evenimentul ECOCHIC by miniPRIX, o initiativa care doreste sa sprijine un nou curent si totodata o noua filozofie, sustainable fashion.

Evenimentul va debuta la ora 12:00 cu un targ de vintage (care se va desfasura pana la ora 21:00) si va continua la ora 16:00 cu o prezentare de moda. Intrarea in cadrul targului, cat si in cadrul prezentarii de moda este libera pentru orice vizitator.

miniPRIX propune pasionatelor de moda, care nu se feresc sa isi construiasca tinuta printr-un joc mix&match de piese high&mass market, conceptul de moda sustenabila si doreste sa sprijine printr-o colectie enviromentally friendly, realizata de sase tinere talentate.

Colectia ECOCHIC sfideaza guideline-urile trasate de marile case de moda si aduce in garderoda fashionistelor o nota de originalitate si neconventional, prin versatilitatea pieselor, si totodata prin reinventarea unor piese nevandabile in item-uri noi, chic si pline de personalitate, care au capatat cu putina creativitatea o noua identitate, in mainile pricepute ale Andreei Postelnicu, Sara Pufan, Denisse Conn, Sanziana Niculescu, Maria Meita si Daiana Melinte.

Vizitatorii vor putea admira pe parcursul evenimentului sase tinute stilizate de sase stilisti si bloggeri care sustin prin prezenta lor trendul sustainable fashionistelor: Cristina Pana (Shopping Report Magazine), Andra Moga ( Joy Magazine); Madalina Dragoi( Ce se intampla doctore? Magazine), Ioana-Liliana Gheorghe ( www.fashezine.ro), Teodora Mocanu (www.whitelace.ro) si Anaivlo Borsa (www.thewonderfashion.blogspot.com).

Toti vizitatorii ECOCHIC vor primi vouchere de 20% reducere in toate magazinele miniPRIX, iar cei care vor lua parte la prezentarea de moda de la ora 16:00 vor primi cadouri miniPRIX si AVON Cosmetics.

Vino, descopera ECOCHIC by miniPRIX si bucura-te de un show si o sesiune unica de shopping!


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri