8 Noiembrie 2023 publicat în Shopping 2 share-uri

Deși a face cumpărături de Black Friday poate fi o experiență plăcută și relaxantă, dacă nu ești atentă, poți ajunge să cheltui mai mult decât ți-ai propus pe lucruri de care nu ai neapărat nevoie.

Așadar, dacă ești în căutarea unor sfaturi utile pentru cumpărături de Black Friday prietenoase cu buzunarul tău, continuă să citești articolul.

Cauți cuptoare electrice incorporabile sau alte electrocasnice mari? Alege fiabilitate și reduceri consistente

Black Friday e momentul oportun să investești în bucătăria ta achiziționând electrocasnice mari, precum un un cuptor incorporabil electric, datorită reducerilor mari. Aceste oferte îți permit accesul la modelele high-end, cu funcționalități moderne.

Fiabilitatea este esențială, iar aceasta poate varia în cadrul ofertelor unor branduri de electrocasnice. În acest context, prețul este doar o parte a ecuației atunci când cumperi electrocasnice, mai ales în cazul celor mari, cum ar fi cuptoarele electrice.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Detergentul Perwoll Renew, într-o nouă formulă, mai performantă și mai sustenabilă Ghid pentru alegerea mobilierului interior Cum putem integra principiile spirituale într-o lume modernă și agitată? Câteva sfaturi simple, dar puternice

Ține cont că nu orice reducere este o afacere bună, mai ales dacă alegi o marcă de cuptoare mai puțin cunoscută publicului. În eventualitatea în care vei avea nevoie de reparații sau de un accesoriu pentru cuptorul electric, brandurile mari facilitează rezolvarea unor astfel de situații în timp util și fără bătăi de cap, pe când, în cazul brandurilor necunoscute s-ar putea să întâmpini dificultăți.

Caută cele mai bune oferte din timp

Poți începe să prospectezi piața din timp atunci când ai în plan să achiziționezi un item anume. Multe magazine lansează oferte speciale în avans și poți găsi unele oferte excelente chiar înainte de Black Friday.

Astfel, dacă îți faci din timp o idee despre prețul orientativ al produsului, s-ar putea să prinzi o ofertă bună mai repede decât te așteptai. Urmărește paginile magazinelor preferate pe rețelele de socializare și înscrie-te la newslettere pentru a fi printre primele persoane care află despre ofertele de Black Friday.

Înainte de a te încredere în oricine, încrede-te întâi în tine!

De multe ori, brandurile oferă acces anticipat la oferte, cu o zi sau două mai devreme. În acest fel, te poți asigura că vei putea achiziționa articolul preferat în mărimea sau culoarea potrivită sau acel cuptor incorporabil electric pe care ai pus ochii cu ceva timp în urmă.

Stabilește o listă de dorințe

A beneficia de cele mai bune oferte de Black Friday înseamnă să te documentezi în prealabil. În loc să te lași purtată de val și să achiziționezi un produs doar pentru că vine cu o reducere semnificativă, întocmește o listă cu produsele de care ai nevoie cu adevărat, fie că este vorba de un televizor nou, fie de un laptop sau un produs electrocasnic pentru bucătărie.

Notează mărcile preferate sau caracteristicile speciale pe care le cauți, astfel încât să poți ajunge direct la reducerile care te interesează cel mai mult.

Stabilește un buget

Stabilirea unui buget pare ușor de realizat, dar vei vedea că unele oferte pot fi greu de refuzat. Decide în prealabil cât vrei să cheltui și încearcă să te încadrezi în această sumă.

Înainte de a cheltui, întreabă-te dacă ai cu adevărat nevoie de acel lucru și dacă ți-l poți permite. Pentru orice eventualitate, dacă te lași prinsă în mirajul cumpărăturilor, păstrează chitanța în caz că te răzgândești după ce trece euforia cumpărăturilor de Black Friday.

Documentează-te înainte

Dacă nu vrei să te bazezi pe aplicații, poți face chiar tu un research pentru a te documenta în legătură cu prețul unui anumit produs. Caută articolul pe care vrei să-l cumperi și apoi începe să compari prețurile pe diferite site-uri pentru a-l găsi pe cel mai avantajos.

Urmărirea prețurilor unui produs înainte de Black Friday este esențială pentru a face o achiziție avantajoasă. Există instrumente web utile pe care le poți utiliza pentru a verifica la ce preț a fost vândut un produs anterior, astfel încât să îți poți da seama dacă prețul de „vânzare” reprezintă într-adevăr o valoare bună.

Extinde căutarea și la magazine noi de la care nu ai mai cumpărat până acum. Uneori, brandurile sunt dornice să atragă clienți noi și este posibil să beneficiezi de reduceri suplimentare doar pentru că ești la prima achiziție din magazinul respectiv.

Așadar, Black Friday poate fi cel mai bun moment al anului pentru a găsi reduceri la aproape orice produs. Fie că ești în căutarea unor electrocasnice noi pentru bucătărie, fie că vrei să cumperi cadouri de sărbători la prețuri mai mici, Black Friday este momentul să faci aceste achiziții, dacă ții cont de câteva sfaturi de shopping.

Sursa foto: Freepik.com


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri