12 Octombrie 2022 publicat în Shopping 3 share-uri

Black Friday sau Vinerea Neagrala eMag, Falco, Altex, Media Galaxy, Elefant, Vegis și alte magazine: se anunță cele mai mari reduceri din an în toată țara, dar și în mediul online. Magazinele își pregătesc ofertele, iar fiecare dintre noi deja își pregătește lista de cumpărături și urmărește brandurile preferate. Iată când va fi Black Friday (Vinerea Neagră) în 2022.

Black Friday în 2022 va fi pe 11 Noiembrie

Vinerea stabilită oficial în România pentru marile reduceri de Black Friday este anunțată deja ca fiind cea de 11 noiembrie, însă vă invităm să rămâneți alături de noi pentru a afla știrile la timp, căci mulți retaileri și multe branduri vor stabili propria lor perioadă de reduceri fabuloase.

Unele magazine pot avea o singură zi de reduceri substanțiale dedicată momentului Black Friday (Vinerea Neagră), pe când altele ne pregătesc deja campanii cu oferte irezistibile ce se vor desfășura pe parcursul a mai multor zile sau chiar săptămâni.

Când este Black Friday 2022 la eMag?

Știm deja că marele retailer online obișnuiește să ne țină în suspans când vine vorba despre reducerile de Black Friday, însă totodată eMag ne oferă și câteva indicii pentru a ne orienta lista de cumpărături și dorințele.

Black Friday la eMag în 2022 va avea loc chiar în vinerea oficială, adică 11 noiembrie, iar anunțul a fost făcut chiar de către Stejara Pircan, Senior VP Commercial eMag la Gala GPeC – evenimentul anului în E-commerce & Digital Marketing.

”Am început pregătirile încă din luna iulie împreună cu cei 42.000 de selleri din platformă, alături de care ne propunem să depășim numărul de oferte de anul trecut, care a fost de peste 4,5 milioane de produse. Avem deja sute de mii de produse în campaniile curente, iar de Black Friday vrem să oferim clienților cele mai multe produse la reducere pe care le-am avut vreodată. Am investit mult în aceste pregătiri, iar în ce privește livrarea, anul acesta suntem gata să livrăm de la cel de al doilea depozit al nostru de la Joița, dotat cu rafturi inteligente și roboți de ultimă generație, după o investiție în tehnologie care s-a ridicat la peste 43 de milioane de euro. Prin urmare, livrarea va fi mai bună ca niciodată”, a declarat Stejara Pircan, conform Libertatea.

Când este Black Friday 2022 la Elefant.ro?

Elefant.ro, mall-ul online al familiei tale, așa cum îl cunosc toți românii, anunță de Black Friday în 2022 reduceri la cele mai mari branduri de produse, precum Guess, Calvin Klein, Hugo Boss, Bvlgari, Versace, Revlon, Fossil, Casio, Esprit și Lego și altele.

Deși încă nu a fost anunțată o zi oficială de cumpărături, Elefant.ro susține că Black Friday 2022 va avea loc odată cu toate celelalte magazine, așadar ne gândim la ziua de 11 Noiembrie 2022.

Când este Black Friday 2022 la Altex și Media Galaxy?

Scoțând la oferta atât electrocasnice mari și mici, cât și electronice și alte produse aflate în cerere pentru consumatori, Altex anunță că Black Friday în 2022 va avea loc mai devreme decât data oficială a Vinerei Negre. Astfel, Black Friday la Altex și Media Galaxy va începe încă din octombrie, ziua preconizată fiind cea de 27 octombrie.

Este foarte posibil ca perioada de reduceri să se extindă pe mai multe zile.

Când este Black Friday 2022 la Flanco?

Marele retailer a pregătit deja ofertele pentru Black Friday 2022, care va avea loc, se pare, odată cu toate celelalte magzine, mai exact pe 11 Noiembrie.

O altă informație prețioasă este aceea că Flanco anunță campanii de reduceri și oferte speciale pe toată perioada lunii Noiembrie.

Când este Black Friday 2022 la Vegis.ro?

Pentru că cititorii noștri iubesc produsele naturiste, am decis să dezvăluim când va avea loc și Black Friday la Vegis.ro, unul dintre cele mai iubite plafare online.

Vegis.ro anunță că Black Friday 2022 va avea loc pe 11 Noiembrie 2022, iar reducerile vor acoperi toate gamele de produse, de la suplimente alimentare, la cosmetice Bio și alimente.

Ce înseamnă Black Friday și cum de o sărbătorim și noi?

Ideea de „black” – negru vine, de fapt, din momentele de intensă criză financiară ce au marcat diverse perioade din istoria Statelor Unite, cum ar fi criza din 1869, când bursa a căzut din cauza a doi economiști ce au reușit să capteze, prin înțelepciune, toată piața de aur din State, fiind vorba despre Jay Gould și James Fisk. Un alt exemplu este marea criză din 1932.

Din 1952, această Black Friday a fost privită că o mare zi de reduceri pentru sărbătorile de Crăciun, iar sărbătoarea reducerilor s-a propagat de la an la an, până în zilele noastre, cât tot mai multe magazine și țări îmbrățișează ziua marilor reduceri – Black Friday.

Sursa foto: NStafeeva/ shutterstock.com


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri