SMYK All for Kids vine în sprijinul părinților pentru a umple tolba iepurașului de Paște cu articolele dorite de cei mici, prin reduceri de până la 50% la jocuri, jucării, haine și încălțăminte pentru copii.

CP

Este în tradiția noastră să ne înnoim în acest anotimp, la fel ca natura. Mai ales în apropierea sărbătorilor Pascale, care ne vor umple casele de lumină și de oameni dragi la sfârșitul lunii aprilie. Tradițiile țin de suflet, de legăturile puternice și emoționante dintre oameni, ajută la dezvoltarea empatiei și la construirea comunităților. Să facem tot ce putem ca să le păstrăm și să ne bucurăm de ele împreună!

SMYK susține continuarea tradiției de a dărui și de a se înnoi de Paște pentru ca părinții să insufle generațiilor următoare aceeași bucurie cu care au fost și ei deprinși în copilărie, când primeau hăinuțe și pantofi noi.

Astfel, în perioada 11-25 aprilie, magazinele SMYK vă aşteaptă reduceri de până la 50% la haine și încălțăminte pentru copii, jocuri și jucării, seturi LEGO, biciclete, trotinete și alte jucării de exterior. Pentru zilele vesele în familie, pline de relaxare în jurul meselor pascale sau la drumeţii în natură.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. SMYK îl ajută pe Moș Nicolae cu noi reduceri în catalogul de iarnă SMYK îl ajută pe Moș Nicolae cu noi reduceri în catalogul de iarnă SMYK reduce prețurile de Black Friday la o gamă variată de produse

„Apropierea sărbătorilor de Paşti este o perioadă încărcată cu bucurii și emoţii pozitive. Fiecare copil aşteaptă cu nerăbdare vacanţa şi momentele petrecute în familie, dar mai ales cadourile Iepuraşului. De aceea venim cu o serie de oferte la articolele de sezon: jucării, jocuri educative, trotinete, biciclete potrivite pentru joaca afară şi desigur articole de îmbrăcăminte şi încălţăminte potrivite sezonului, cu modele şi imprimeuri pe care cei mici cu siguranţă le vor îndrăgi. Cu ofertele SMYK, cu siguranţă tolba Iepurașului de Paști va fi plină cu tot ceea ce cei mici îşi doresc sau au nevoie”, a declarat Alexandra Creţan, marketing manager SMYK All for Kids România.

Catalogul produselor incluse în campania de reduceri poate fi vizualizat la adresa:

Spor la dăruit de Crăciun cu SMYK!

https://smyk.ro/catalogul-cu-oferte-de-paste.

Magazinele SMYK sunt o destinație de shopping esențială pentru părinții cu copii între 0 și 14 ani datorită gamei variate de produse, de la articole de îmbrăcăminte, încălțăminte și accesorii pentru copii, până la articole de puericultură: cărucioare, scaune de masă, scaune de mașină, produse cosmetice, jucării interactive etc. Pe scurt: „All for Kids” , toate articolele esenţiale în același loc.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

-

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri