Lansat în urmă cu mai mult de un sfert de secol, sub denumirea de Micri Gold Bijuterii, brandul MICRI a excelat prin profesionalism și nu a făcut nicicând rabat de la calitate. Așa se explică de ce, în atâția ani de activitate, s-a menținut pe o poziție de top, exclusivistă, și se poate lăuda că nu a avut niciodată un competitor direct pe nișa bijuteriilor de lux.

Proiectul a început ca o afacere de familie, fondatorul Micri Gold fiind Cristian Ioniță, care în tot acest timp a fost susținut de Andreea Ioniță-Loukas, fiica cea mare. Acesteia i se datorează menținerea brandului pe poziția de lider de piață.

Pe parcurs, Micri Gold s-a reinventat, nu doar prin faptul că a devenit Casa de Bijuterii Micri, ci și prin faptul că a fost numit un nou manager, în persoana mezinei familiei, Jennifer-Ann Niculescu. Tânără și entuziastă, dar și extrem de bine pregătită în domeniu, Jennifer-Ann Niculescu promite să reîmprospăteze imaginea Micri și să continue direcția ascendentă a brandului. „Pasiunea pentru bijuterii este transmisă în familia noastră din generație în generație. O bijuterie înseamnă poveste, emoție, mesaj. Iubesc tradiția, istoria și munca familiei mele, iubesc Micri și tocmai de aceea mă simt datoare să duc mai departe acest business, dar să îl reașez, imprimând-i inovație și modernitate. Vreau să vorbim cu aceeași plăcere despre Micri peste alți 25 de ani, când sper să transmit, la rândul meu, atât dragostea pentru bijuterii, cât și business-ul în sine, următoarei generații Ioniță”, declară cu speranță și optimism noul manager.

Casa de Bijuterii Micri vine în întâmpinarea clienților săi cu un serviciu nou care presupune realizarea de bijuterii unice, personalizate. Aceste bijuterii se vor face la cerere și vor spune povești unice de iubire, vor exprima personalitatea purtătorului sau vor transmite mesaje speciale pentru cei cărora le sunt destinate, păstrând nivelul extrem de ridicat și rafinamentul de top cu care brandul Micri și-a obișnuit clienții, precum și garanția unei execuții perfecte ce stă în spatele calității excepționale a bijuteriilor marca Micri.

Actrița Monica Davidescu devine ambasadorul de brand al Casei de Bijuterii Micri : „Am știut din prima clipă faptul că MICRI este un nume puternic care împărtășește aceleași valori ca și mine. Iubesc tradiția, istoria și munca în familie. Și toate acestea reprezintă de fapt casa de bijuterii MICRI.”, mărturisește plină de emoție Monica Davidescu.

Situată în Bdul Aviatorilor, nr. 35, Sector 1, București, Casa de Bijuterii Micri poate fi contactată prin E-mail, pe adresa order@micri.ro, la telefon +40 21 312 00 57sau pe WhatsApp, la numărul +40 742 355 578. De asemenea, doritorii pot vedea exponate din colecțiile Micri pe site-ul www.micri.ro .


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri