2 Martie 2022 publicat în Shopping 34 share-uri

Ziua Femeii este aproape aici, iar după cum bine știi, feminitatea și frumusețea se celebrează cu un cadou pe măsură. 8 Martie este ocazia perfectă să le oferi femeilor din viața ta, fie că este vorba de iubita, mama, sora sau cea mai bună prietenă, un dar special și reprezentativ.

În acest mod nu doar că le vei reaminti cât de importante sunt pentru tine, ci le vei face ziua cu adevărat specială. Iată o listă cu 7 idei de cadouri pentru a bucura femeile importante din viața ta.

1.Cărțile mult dorite

Cărțile vor fi întotdeauna un cadou potrivit, indiferent de vârstă sau gusturi. Mai ales că există un anumit gen sau autor potrivit pentru fiecare, cu acest cadou nu ai cum să dai greș. Aruncă o privire asupra genului de cărți pe care le preferă iubita, mama sau sora ta și optează pentru niște titluri similare. Inițiază chiar o discuție despre autorii preferați sau ce cărți le-ar mai plăcea să citească, pentru a te asigura că surpriza va fi de proporții uriașe. O carte bună este hrană pentru suflet și un cadou pe măsură.

2.Perechea de pantofi mult visată

Nu mai este un secret faptul că femeile iubesc încălțămintea de calitate și gențile asortate. Dacă iubita sau soția ți-a arătat acum ceva timp o pereche de pantofi cu toc dama, atunci iată ideea ta de cadou. Cu un asemenea dar, nu doar că îți vei surprinde partenera, ci o vei face să se simtă de-a dreptul frumoasă și apreciată. Se spune că feminitatea se celebrează în fiecare moment, însă de 8 Martie este prilejul perfect să îi arăți aprecierea ta.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Idei de cadouri memorabile pentru femei sofisticate Luna MAI 2023 – mai mult din tot ceea ce ne dorim. Luna cu vibrația lui 3 are o energie divină și manifestări creatoare. Avem datoria Bucuriei în această lună!   S-a lansat Green Report Podcast – întrebări și răspunsuri cu invitați excelenți pe teme de mediu

3.O casetă de bijuterii specială

O casetă de bijuterii este un obiect util, ce face parte din recuzita oricărei femei. Mai ales că, odată cu trecerea timpului vechea casetă devine din ce în ce mai neîncăpătoare. Alege o casetă de bijuterii cu inserții speciale, poate chiar una din argint. În acest fel te vei asigura că oferi mai mult decât o simplă casetă, o adevărată piesă de decor care înfrumusețează încăperea. Dacă vrei să faci acest cadou și mai special, adaugă în casetă și o bijuterie deosebită, precum o pereche de cercei sau poate o broșă.

4.Lumânări parfumate pentru relaxare

Femeile iubesc mirosurile plăcute, pline de arome efervescente, dar mai ales adoră să-și creeze acasă propriul colțișor de relaxare. Indiferent că e vorba de femeile apropiate sau de șefa de la birou pe care nu o cunoști atât de bine, lumânările parfumate sunt o alegere potrivită. Alege un set de lumânări în forme interesant și cu arome florale, în funcție de personalitatea fiecărei femei. Dacă femeia dragă din viața ta iubește aromele fresh, atunci frezia sau citricele sunt alternativa perfectă.

7 sfaturi despre spălarea corectă a fructelor și legumelor Cum să-ți decorezi camera de zi cu buget redus: 7 trucuri de urmat Ghid pentru alegerea mobilierului interior

5.Cosmeticele preferate

Numeroasele creme și produse de îngrijire personală de pe raftul iubitei ți se par inutile? Ei bine, sunt un indiciu despre ce cadou i-ai putea face de 8 Martie. Femeile adoră produsele cosmetice, în special cremele, scruburile sau balsamurile de buze. Astfel, inspiră-te cam ce tip de produse și de la ce branduri folosește partenera ta și oferă-i un cadou plin de feminitate și utilitate. Chiar dacă femeile adoră lucrurile estetice, un cadou util este mai mult decât binevenit.

6. Un set de farfurii personalizate

Înclinația femeilor către frumos și estetic se resimte pe orice plan, mai ales atunci când vine vorba de servirea mesei. De aceea, un set de farfurii personalizate sau în culorile sale preferate ar fi un cadou ideal pentru ea, de care să vă bucurați împreună. Astfel, de fiecare dată când va servi masa își va aminti de frumosa ta surpriză. În plus, niște farfurii deosebite sunt utile în orice bucătărie. Totodată, un astfel de cadou este perfect și pentru mama, sora sau orice altă femeie specială din viața ta.

Caria dentară – ce este și cum se tratează Poți scăpa de celulită în mai puțin de două luni de zile Tipuri de aparate dentare: care este cel potrivit pentru tine?

7. O eșarfă plină de personalitate

O eșarfă este accesoriul perfect pentru lunile răcoroase de primăvară. Astfel, încântă femeile dragi din viața ta cu o eșarfă în nuanțele lor favorite. Nu doar că o vor purta cu mare drag atunci când merg la job sau la cumpărături, ci își vor aminti de fiecare dată că este de la tine. Un astfel de cadou poate fi însoțit și de un buchet de flori în culori vesele, care să le bucure privirea și sufletul cu ocazia venirii primăverii.

Sursa foto: Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri