3 August 2021 publicat în Shopping 21 share-uri

Evenimentele de team building sunt ocazia ideală pentru a-ți cunoaște colegii de serviciu și pentru a crea conexiuni cu aceștia în afara cadrului formal de la birou. Pentru astfel de ocazii, poți renunța la ținutele smart casual sau office, pe care obișnuiești să le porți la locul de muncă și poți opta pentru outfituri ceva mai comode și relaxate.

Asta cu atât mai mult cu cât evenimentul se desfășoară într-o cabană la munte și ai în program activități antrenante de echipă. Dacă nu știi ce haine să adaugi în bagajul pentru team building, avem noi câteva idei vestimentare pentru tine!

Optează pentru articole vestimentare sport

Cum nu mergi la un eveniment impozant sau la o ședință importantă, nimeni nu va dori să abordezi ținute sofisticate în team building. Chiar dacă stilul elegant este cel care te definește, poți renunța la piesele vestimentare de tipul cravatei și sacoului, respectiv fustelor elegante și pantofilor cu toc. Într-un team building vei avea parte de activități antrenante și de momente active, motiv pentru care este indicat să adaugi în bagaj un echipament sportiv sau haine sport precum pantaloni de trening și tricou sau bluză.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Tehnici de meditație personalizate: Cum să alegem metoda potrivită în funcție de starea noastră de spirit  CUM SĂ ÎȚI PROTEJEZI BIJUTERIILE PE TIMP DE VARĂ?

Îți sugerăm să alegi haine din materiale ușoare și naturale, în care să te simți confortabil, indiferent de temperaturile de afară. În cazul în care team building-ul are loc la munte, hainele cu straturi termice îți vor fi de mare ajutor. Așa că poți alege să iei cu tine bluze, pantaloni și hanorace ce izolează termic, care să te protejeze de frig, fără a fi inconfortabile.

Adaugă în bagaj câteva haine casual

Pentru serile în care te vei distra la cabană alături de colegii tăi, cu siguranța vei avea nevoie de ținute în care să te simți confortabil și care să-ți ofere suficientă libertate de mișcare. Poți adăuga în bagaj tot ce crezi tu ca ar fi potrivit pentru o astfel de distracție, însă dacă nu știi ce ar fi potrivit să iei cu tine, îți sugerăm să optezi pentru haine casual, precum rochii casual de zi, în cazul femeilor și pantaloni cu tricouri casual pentru bărbați.

În acest fel, vei împușca doi iepuri dintr-o lovitură: vei avea o ținută trendy, dar și una confortabilă și relaxată, care să-ți permită să te desfășori în voie. Desigur, lucrurile se schimbă atunci când sezonul cald ne spune la revedere, iar temperaturile scăzute te vor obliga să adaugi în bagaj și un pulover casual sau două!

Nu miza doar pe tricouri și pantaloni scurți

Știm că temperaturile încă zâmbesc în termometre, însă atunci când team building-ul în care mergi se desfășoară la munte, poți tremura chiar și în mijlocul verii, dacă ai luat cu tine doar tricouri și pantaloni scurți. Și nu ai vrea să se organizeze un foc de tabără și tu să rămâi la cabană, în timp ce colegii se distrează pe lângă foc! Adaugă, astfel, în bagaj și o bluză ceva mai groasă sau un hanorac, pentru că la munte chiar și nopțile de vară pot fi răcoroase.

Completeaza bagajul cu haine confortabile pentru dormit

Nu uita să completezi bagajul pentru team building și cu pijamaua preferată. Alege o pijama în funcție de sezon, în care să te simți confortabil și care să contribuie la un somn odihnitor. Și nu numai! Cine știe când vreunul dintre colegi va decide să transforme seara într-o petrecere în pijamale?

Acestea sunt propunerile noastre vestimentare pentru bagajul tău de team building. Astfel, atunci când dai startul bagajului, ia în considerare atât temperaturile de afară, cât și locația evenimentului. În acest fel, nu vei lăsa loc de surprize și vei avea cu tine toate piesele vestimentare necesare pentru orice tip de activitate cu colegii de la birou.

Sursa foto: Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri