12:04, 23 Aprilie 2013 publicat în Shopping

Colectia 'Geometry of Soul' este o radiografie si reflectare a unei arhitecturi sociale ideale. Elemente de geometrie urbana sunt asociate imprimeurilor tibetane, culorile intense si vibrante dialogheaza sofisticat cu tonurile de bej si negru.

Colectia Geometry of Soul este o radiografie si reflectare a unei arhitecturi sociale ideale. Acel loc in care omul secolului 21, femeia moderna in esenta ei, isi construieste propria lume in care sufletul si latura sprituala sunt in perfecta armonie cu arhitectura si spatiul social inconjurator.

Moda este limbajul prin care aceasta punere impreuna se face ideal. Elemente de geometrie urbana sunt asociate imprimeurilor tibetane; culorile intense si vibrante dialogheaza sofisticat cu tonurile de bej si negru, creand o armonie intre taieturile minimale si maximalismul imprimeurilor etnice.

Citeste si:
7 tunici cu motive imprimate interesante pentru un look inspirat...
7 tunici cu motive imprimate...

Geometry of Soul reprezinta o cautare si o reflectare a acelui echilibru in care ne dorim cu totii sa traim in acest zbuciumat secol 21.

Campania, realizata de Vali Barbulescu, avandu-l ca art director pe Alin Gălăţescu a explorat spatii inedite din Bell’Agio Casa - decorul reflectand perfect raportul intre geometrie si culoare, unul dintre elementele centrale ale colectiei.

Citeste si:
C&A Primavara/Vara 2016 - The Journey
C&A Primavara/Vara 2016 - The...


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri