9 Aprilie 2013 publicat în Shopping 1 share-uri

Este foarte important sa identifici care sunt pantofii adecvati pentru fiecare tinuta, in functie de imaginea pe care vrei sa o proiectezi.

O pereche de pantofi iti poate schimba in totalitate lookul. De aceea este foarte important sa identifici care sunt pantofii adecvati pentru fiecare tinuta, in functie de imaginea pe care vrei sa o proiectezi. Poate nu toate femeile sunt inzestrate cu un simt estetic foarte bine dezvoltat, dar cu cateva informatii de baza si exercitiu, pe parcurs, orice persoana va reusi sa deprinda arta accesorizarii tinutelor.

“Tocmai pentru ca hainele si stilul vestimentar ofera multe detalii despre personalitatea unui om, ne alegem articolele vestimentare si in functie de ceea ce vrem sa transmitem celorlalti si de starea de spirit pe care o avem”, ne asigura stilistul Crisa Kyra.

Iata cateva recomandari Thea Visconti pentru primavara aceasta:

Tinuta office

In ultimii ani aceste tinute bazate pe culori inchise au devenit tot mai sobre.Tocmai de aceea este bine sa le porti impreuna cu accesorii care sa rupa monotonia cum ar fi o pereche de pantofi cu toc mediu, comozi, colorati in tonuri puternice, contrastante sau chiar ton pe ton, dar in nuante vii.

In 2013 mai mult ca in anii trecuti, varful ascutit revine sa dea eleganta chiar si tinutei de zi.

Tinuta casual

Aici putem vorbi de motive florale, romantice, de fundite si multa culoare. Tine cont ca intotdeauna va fi mult mai usor sa combini culorile neutre cu culori vii, dar asta nu insemna ca nu trebuie sa indraznesti si sa mizezi pe o pata de culoare in outfit-ul pe care ti-l alegi.

“Chiar si la o tinuta casual, in mall, la o plimbare sau la un ceai cu prietenii, puteti iesi din anonimat purtand acesti pantofi, care cu siguranta vor atrage atentia tuturor”, afirma stilistul Crisa Kyra.

Tinuta de petrecere

La petreceri ne dorim sa stralucim, dar sa ne simtim si comod. Avem libertatea de a ne juca cu platforme, tocuri, elemente de design. Crisa Kyra ne asigura ca “daca accesorizam o salopeta neagra cu spatele gol la o astfel de pereche de pantofi, cu siguranta vom atrage atentia”.

O alta varianta sexy si chic, pe care stilistul Crisa Kyra mizeaza la o tinuta de petrecere ar fi acesti pantofi negri, combinati cu o camasa si un pantalon scurt.

Informatii oferite de Thea Visconti


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri