2 Aprilie 2013 publicat în Shopping 1 share-uri

Mai mult decat o necesitate, geanta a ajuns un accesoriu care ne completeaza tinuta. De aceea, atunci cand alegem o geanta, trebuie sa tii cont de piesele pe care le ai in garderoba si sa le puteti asorta usor. Genti se gasesc in toate formele, realizate din diverse materiale textile, din piele, piele ecologica sau imitatie din piele.

Alegerea unei genti nu este tocmai una usoara. Iti doresti de la o geanta sa fie rezistenta, realizata dintr-un material de calitate, sa fie incapatoare, practica si sa o poti adapta usor tinutei noastre. Cand spunem o geanta rezistenta ne gandim, desigur, la o geanta realizata din piele, care va rezista testului timpului. Odata ce ai gasit un model care sa te atraga, asigura-te mai intai ca este realizata din materiale de calitate si ca nu va ceda dupa 2-3 purtari. Exista atat de multe materiale false, care imita pielea, materiale cu tot felul de texturi si care te pot pacali usor ca sunt de calitate. Desi este o achitizie ceva mai scumpa, o geanta din piele naturala, va rezista timpului si nevoilor tale.

Iata, asadar 6 detalii de trebuie sa tii cont atunci cand doresti sa cumperi o geanta din piele:

Verifica textura

Atunci cand alegi o geanta din piele, verific-o de imperfectiuni. Pielea trebuie sa fie neteda, supla, finisata natural.

Cusaturi rezistente

Daca ai gasit un model de geanta care te atrage, este important sa verifici cusaturile. Iti doresti o geanta rezistenta, deci una care sa aibe cusaturi puternice, pentru ca geanta sa reziste presiunii. Daca geanta are cusatori imperfecte, dar putea fi una de calitate proasta.

Captuseala

Cand alegi o geanta, tine cont de acest detaliu, captuseala. Interiorul gentii este la fel de important ca si exteriorul. Intotdeauna verifica materialul din care este realizata captuseala. Deschide geanta si verifica. Captuseala trebuie sa fie rezistenta si bine cusuta mai ales atunci cand cumperi o geanta pe care o vei purta zilnic si nu iti doresti sa cauti cheile sau telefonul cazute in spatiul dintre captuseala si materialul din care este realizata geanta.

Perfecta functionare

Inainte de a o plati, verifica toate fermoarele, capsele, manerele, baretele, buzunarele si accesoriile aplicate. Testeaza fermoarele, verifica de manerele, baretele si buzunarele daca sunt bine cusute, inchide si deschide capsele de cateva ori. Ultimul lucru pe care il doresti la o geanta este sa aiba un maner rupt sau un fermor care sa nu functioneze.

Miros

Desi pare un pic ciudat, ar trebui sa tii cont de mirosul pe care il emana geanta pe care tocmai urmeaza sa cheltui o suma frumoasa de bani. Mirosul unei genti de piele ar trebui sa fie natural, sa nu persiste a substante chimice sau vopsea.

Garantie

Dupa ce ai bifat toate aceste detalii, cere informatii despre politica de returnare si nu uita de garantie. Un brand sau un furnizor care se respecta trebuie sa ofere certificate de garantie. Se poate ca geanta sa se desprinda la un moment dat si va avea nevoie de reparatii.

Acestea sunt doar cateva lucruri pe care ar trebui sa le ai in vedere atunci cand vrei sa achizitionezi o geanta din piele. Ideea este sa nu investiti o suma de bani intr-o geanta de proasta calitate, care sa cedeze dupa prima purtare.

Iata 5 modele de genti rezistente, realizate din piele naturala si la preturi decente:

Geanta camel din piele naturala.


Geanta este disponibila in magazinul amafashion si o puteti achizitiona la pretul de 449 Lei.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 6 cauze ale sânilor lăsați: cum poate fi rezolvată această problemă estetică? 6 proiecte pentru elevi încep în luna mai în București. Cursuri gratuite de înot și un târg educațional, printre acestea Inginerul silvic Sorin Ștefan Decă, numit secretar general adjunct în Ministerul Educației, timp de 6 luni

Citeste tot articolul 6 lucruri de care sa tii cont cand cumperi o geanta din piele, pe Envy.ro

Foto homepage: Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri