Misiunea Collaborazioni a fost aceea de a crea piese vestimentare care sa transforme costumatia de pe partie intr-o tinuta speciala, eleganta, potrivita petrecerilor apres-ski.

Comunicat de presa

Peroni Nastro Azzurro a sarbatorit iarna printr-un eveniment exclusivist, care a redat atmosfera unei petreceri apres-ski. Evenimentul face parte din campania “L’Inverno Peroni” si a reprezentat punctul culminant al proiectului Collaborazioni.

Prin implicarea unora dintre cei mai talentati designeri si bloggeri pasionati de lifestyle-ul italian, misiunea Collaborazioni a fost aceea de a crea piese vestimentare care sa transforme costumatia de pe partie intr-o tinuta speciala, eleganta, potrivita petrecerilor apres-ski. Cele trei echipe de colaboratori care au acceptat provocarea Peroni au fost formate din designerul Nadia Popescu si bloggerul Irina Markovits, designerul Mihai Dan Zarug si bloggerul Claudiu Enescu si designerul Kinga Varga si bloggerul Ana Maria Morodan. Fiecare echipa de colaboratori a raspuns provocarii de a-si reinterpreta propriul stil creativ intr-o maniera italiana cu mult entuziasm si creativitate.

Foto: Accesoriu din blana realizat de Nadia Popescu si Irina Markovits

Nadia Popescu si Irina Markovits au creat un accesoriu elegant din blana, cu diferite functionalitati. Daca in timpul zilei acesta poate fi purtat pe cap sau infasurat in jurul gatului, seara devine un sal menit sa imbrace umerii. Accesoriul imbina trei materiale diferite. O parte este realizata din blana naturala, iar cealalta din dantela si catifea.

Foto: Vesta(rochie) realizata de kinga Varga si Ana Maria Morodan

Mihai Dan Zarug si Claudiu Enescu au realizat doua variante in culori diferite pentru o piesa vestimentara masculina. Prima este inspirata din culorile Peroni, o haina bleumarin din lana, cu pungi de buzunar rosii si fermoare metalice argintii cu banda alba. Cea de-a doua haina este o combinatie de beige cu negru in carouri, cu fermoare beige. Datorita modului in care au fost croite hainele, a multiplelor fermoare pe care le prezinta, haina poate fi inclusa in mai multe tinute, devenind chiar si vesta.

Kinga Varga si Ana Maria Morodan au propus un obiect de design feminin multi-functional. In cadrul tinutei de zi, obiectul poate fi purtat pe post de vesta, iar seara, la petrecerea après-ski, acelasi obiect se poate transforma cu usurinta intr-o rochie lunga, eleganta si feminina, datorita unor anumite sisteme de prindere. Cele doua colaboratoare au ales albul si tricotul, un material reprezentativ pentru designer.

Foto: Vesta(rochie) realizata de kinga Varga si Ana Maria Morodan

Colaboratorii au fost totodata si gazdele evenimentului, bucurandu-se de prezenta unor invitati selecti din lumea modei, dar si indragite vedete din televiziune, precum Andreea Esca, Laura Cosoi, Dana Rogoz, Aylin Cadir, Valentin Butnaru sau Livia Dila.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri