Colectia MY Tamara - Expressing Feminity cuprinde un numar de 170 de coliere si seturi si un numar de 40 bratari realizate manual in atelierul Tamara.

Comunicat de presa

Tamara Design , importatorul brandurilor internationale Michal Negrin, Konplott/Miranda Konstantinidou si creator al colectiilor MY Tamara si Solo Line, anunta lansarea colectiei de toamna-iarna 2012 MY Tamara- Expressing Feminity, la Amsterdam, in cadrul celei de a 38-a editie a expozitiei de bijuterii Grand Gala de GL, care a avut loc la finalul lunii octombrie.

Colectia MY Tamara - Expressing Feminity cuprinde un numar de 170 de coliere si seturi si un numar de 40 bratari realizate manual in atelierul Tamara.

Designul colectiei MY Tamara – Expressing Feminity este realizat de cei doi proprietari ai brandului Tamara, prin imbinarea profesionalismului lui Yossef Naor, descendentul unui designer, creator si producator de bijuterii si creativitatea partenerei sale, artist plastic, Mihaiela Pop.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. adidas Club Originals - locul unde noua generație de culturemakers schimbă normele Călătorește cu metroul și colecționează artă de Theodor Aman și Nicolae Grigorescu! Capodopere ale Renașterii de la Brukenthal, expuse la Art Safari

“Mai mult ca altadata am folosit in colectia Expressing Feminity carneol si perle de cultura colorate in nuante calde de aramiu, cupru, caramiziu si orange, fara a omite nonculorile alb si negru in combinatii contrastante de culori si texturi. Recomandam pentru anotimpul rece perlele de diverse forme si pietrele slefuite in forme speciale. Prin aceasta colectie am urmarit crearea unor bijuterii avand drept caracteristica principala versatilitatea, posibilitatea de adaptare la diferite tinute”, declara Mihaiela Pop, designer de bijuterii si co-proprietar al Magazinului Tamara.

Linia MY Tamara, creata in anul 2007 se adreseaza femeii moderne, sofisticate care utilizeaza bijuteria ca un mod de expresie care ii reflecta personalitatea si ii rafineaza aparitia.

Expozitia Grand Gala de GL, care are loc in fiecare an la Amsterdam, este unul dintre cele mai importante evenimente de profil care se adreseaza profesionistilor in domeniu, iar participarea expozantilor se face doar pe baza invitatiei din partea organizatorului - GL Nederland, cel mai cunoscut producator de bijuterii clasice din argint.

Cum putem integra principiile spirituale într-o lume modernă și agitată? Câteva sfaturi simple, dar puternice TEZYO primăvară/vară 2023 – o călătorie unică prin tendințele momentului cu cele mai iubite branduri de încălțăminte

“Principala tendinta care s-a observat la aceasta expozitie este orientarea catre perle, cat mai multe perle, si revenirea de la perlele de sticla, la perlele naturale. Ne-am bucurat, de asemenea, de faptul ca ca publicul de acolo, desi obisnuit cu un alt tip de bijuterii, a fost foarte placut impresionat de colectia noastra si a ales atat bijuterii clasice cat si modele moderne”, declara Yossef Naor, proprietarul Magazinului Tamara.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri