8 Noiembrie 2012 publicat în Shopping 18 share-uri

Indragostita iremediabil de ingeri, Kinga Varga lanseaza in aceasta toamna o linie de accesorii cu tema angelica.

Inspirata de forma delicata a aripilor, designerul a conceput bratari, coliere si cercei care ii completeaza piesele vestimentare, oferind un look cat mai complex.

Aripi cu contur delicat si ingerasi diafani placati cu aur sau argint, fire de mohair, snururi din piele sau pietre Swarovski cu energie speciala, toate se reunesc intr-o maniera magica in prima colectie de accesorii semnata Kinga Varga. Purtatoarea se poate regasi si in mesajele motivationale inscriptionate pe aripile bijuteriei.

Culoarea, pentru Kinga, inseamna viata. Cu acest gand a pornit in urma cu 7 ani cand a creat brandul care ii poarta numele. Si tocmai de aceea, unele accesorii au pietre Swarovski in diverse nuante, pentru a atrage purtatoarea in misterul magic al curcubeului. “Culoarea imi da aripi, imi ofera o energie speciala, imi influenteaza starea de spirit. Ea m-a ajutat sa evoluez si sa urc, sa simt viata in toata splendoarea ei”, spune designerul care a ales pentru inceput albastru, o culoare a protectiei si puterii. Fiecare are o energie aparte, de aceea vor urma si celelalte nuante din spectrul colorat.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Sweeteria deschide prima cofetărie - ciocolaterie fără zahăr din România în Destiny Park Ce să facem dacă oamenii ne dezamăgesc? Te rog, lume, nu călca în picioare visele copiilor!

Accesoriile din colectia A Little Angel’s Luck se pot achizitiona de la Show-room-ul Kinga Varga, str Pictor Alexandru Romano nr 10, din Bucuresti sau de pe site-ul www.kingavarga.ro.

***

Kinga Varga este primul designer roman care a explorat cu indrazneala si imaginatie un teritoriu nou, cel al creatiilor din tricot, dezvoltand brandul care ii poarta numele. Colectiile Kinga Varga spun o poveste despre candoare si senzualitate, despre feminitate si joc, care se tese din impletirea delicata si uneori surprinzatoare a firelor de lana cu matase, mohair sau bumbac si din vibratia calda a culorilor.

De la piese care pot fi purtate zi de zi in combinatii ingenioase, pana la creatii unicat realizate manual cu fire speciale si cu o deosebita atentie la detaliu, Kinga Varga s-a impus pe piata de fashion din Romania prin inovatie, stil si eleganta.

Designerul Diana Nicolaie debutează pe scena artistică cu o expoziție ieșită din tipare, curatoriată de Ioana Ciocan Lavazza lansează capsulele Qualità Rossa, neutre din punct de vedere al emisiilor de carbon și compatibile cu aparatele de cafea Nespresso Original Cazurile de depresie cresc dramatic la copiii cu vârsta între 11 și 14 ani și la adolescenți (Anchetă)

www.kingavarga.ro

www.facebook.com/KingaVargaBrand
 


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri