Sezonul toamna-iarna 11/12 aducea un aer nou si sofisticat peisajului fashion din Romania prin deschiderea magazinului Dimensione Danza, brand-ul italian premium ale carui colectii sunt inspirate din moda strazii newyorkeze.

Comunicat de Presa

Elegantei i-au fost atribuite noi valente la baza carora stau naturaletea si libertatea de miscare iar succesul acestui stil a determinat treptat cresterea numarului de branduri premium din acelasi registru si implicit, nevoia de extindere.

Astfel ca ne bucuram sa anuntam deschiderea DANZA BOUTIQUE, un magazin multibrand dedicat femeii urbane careia ii place sa calatoreasca, sa descopere mereu locuri noi si sa isi petreaca timpul cu familia si cu prietenii. Stilul promovat de Danza Boutique va fi unul expresiv, creativ, autentic dar intotdeauna functional si actual.

Selectia de brand-uri internationale premium, exclusiv in Romania prin Danza Boutique, include: Twin-Set, Toy G, Humanoid, Superfine dar si ASH, Religion, American Vintage, Dimensione Danza branduri ce vor putea fi gasite in continuare si in magazinul din Baneasa Shopping City.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Idei de cadouri memorabile pentru femei sofisticate TEZYO primăvară/vară 2023 – o călătorie unică prin tendințele momentului cu cele mai iubite branduri de încălțăminte Detergentul Perwoll Renew, într-o nouă formulă, mai performantă și mai sustenabilă

• TWIN-SET este un brand italian creat in 1990 de designerul Simona Barbieri, specializat pe tricotaje speciale, cu broderii si aplicatii pretioase realizate manual. Gratie tehnicilor inovatoare de imprimare si vopsire, colectiile Twin-Set by Simona Barbieri au cunoscut succesul inca de la debut. Brandul s-a extins curand in toata lumea si a devenit unul de referinta pentru femeia contemporana, eleganta si atemporala, care adora sa se joace cu moda. Colectia Twin-Set pentru sezonul 12/13 se remarca prin linii senzuale, foarte accesorizate si rafinate. De la tricotajele extrem de fine din casmir, la rochii, topuri sau pardesie intreaga colectie este definita de seductie. Un imn inchinat elegantei in toate formele sale – de la cea mai indrazneata la cea mai delicata – tocmai pentru ca se doreste a fi un tribut adus lumii feminine atat de plina de nuante.

• HUMANOID s-a nascut in Olanda in 1981, nu dintr-o filozofie, ci din dorinta designerilor Sandra Harmsen si Hans Boelens de a crea haine din materiale naturale, extrem de confortabile. Dupa 30 de ani de la aparitie, Humanoid este un brand care nu cauta atentia publicului cu orice pret, dar care are un loc bine stabilit in lumea modei gratie sentimentului de familiaritate pe care il insufla. Designul colectiei toamna-iarna 12/13 s-a nascut ca expresie a libertatii de improvizatie. Suprapunerile specifice brandului au fost reexaminate. Proportiile lasa loc liber interpretarilor: este un pulover lung sau o rochie? Tonurilor de pamant specifice le sunt alaturate nuante de ocru, orange african, albastru si verde marin dar si pasteluri prafuite si negru

Geanta cu aspect împletit integral, din imitație de piele, este în tendințe! 10 modele de genți țesute irezistibile Transparențele - în tendințe în primăvara-vara 2023! 10 exemple de cum putem integra și purta piesele vestimentare din materiale transparente și semi-transparente în ținutele noastre Pantofii slingback - șic și în tendințe în această primăvară! 10 modele adorabile de pantofi slingback

• SUPERFINE a fost creat acum 10 ani, la Londra de catre Lucy Pinter și Flora Evans si a cunoscut succesul datorita stilului inovator in care jeansii rock and roll au fost reinterpretati cu un aer londonez. Superfine se numără printre primele branduri care a introdus jeansii skinny in colecțiile sale, câștigând astfel fani din întreaga lume și devenind un punct de reper pentru multe fashion icons ale momentului. Jeanșii Superfine sunt un amestesc interesant între punk si conservator, creând un stil curat, cu accent pe materiale si detalii interesante de cele mai multe ori ascunse. Colaborarea cu Pier Spa, cunoscutul producător al brandurilor Balenciaga, Balmain, Chloe, Dior și Lagerfeld, a contribuit semnificativ la evoluția Superfine într-un brand premium

· TOY G este o marca de imbracaminte si accesorii ce apartine aceluiasi producator ca si brandul PINKO – grupul Cris Conf din Italia. TOY G este expresia suprema a hainelor originale, glamour, feminine si versatile gratie experientei de peste 30 de ani a creatorilor sai. Femeile care iubesc TOY G sunt atente la imaginea proprie si stiu sa fie la moda in orice moment al zilei: la intalnirile de afaceri de la birou pana seara cand se intalnesc cu prietenii pentru cina. TOY G poate fi partenerul ideal in materie de haine si accesorii datorita varietatii, versatilitatii pieselor dar si datorita materialelor excelente si atentiei pentru detaliu.

DANZA BOUTIQUE ESTE AMPLASAT IN PIATA DOROBANTI, PE STRADA BITOLIA NR. 2.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri