29 Martie 2012 publicat în Shopping 10 share-uri

Fa-ti un cadou: descopera in aceasta luna gama NIVEA Diamond Gloss cu particule de diamante si bucura-te de un par stralucitor, senzational la atingere si de o ingrijire completa.

Se apropie luna femeilor, o luna in care rasfatul va fi cuvantul de ordine! Fa-ti un cadou: descopera in aceasta luna gama NIVEA Diamond Gloss cu particule de diamante si bucura-te de un par stralucitor, senzational la atingere si de o ingrijire completa. Gama Diamond Gloss foloseste un mix de ingrediente, care au ca efect repararea si hidratarea parului, printr-o tehnologie inovatoare. Acestea intensifica reflectarea luminii in par, oferindu-i o stralucire fascinanta, de diamant.

Ofera-i parului tau rasfatul de care are nevoie, la inceput de primavara folosind samponul si balsamul NIVEA Diamond Gloss. Iti vor oferi un par neted si catifelat, mai puternic si cu stralucire intensiva, dar si mult mai usor de pieptanat si care nu se mai electrizeaza la fel de repede.

Samponul NIVEA Diamond Gloss are o formula avansata de ingrijire a parului, care ii confera un aspect frumos si sanatos. Formula BIOSOFT SYSTEM cu particule micro-fine de pudra de diamant netezeste suprafata firului de par de la radacina si pana la varfuri, astfel incat lumina este reflectata mult mai intens. Pantenolul (provitamina B5) hidrateaza parul si il face mai usor de pieptanat iar formula cu extract de Cala Alba intareste parul, oferindu-i in acelasi timp un volum de invidiat. Pret recomandat: 12,40 RON (250ml), 16,93 RON (400ml)

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Cum să obții mai multă strălucire pentru părul tău în 8 pași? 5 Măști pentru un păr mai sănătos, mai bogat și mai strălucitor Noutățile si recomandările de primăvara de la MioBio, boutique chic de cosmetice organice

Dupa ce ti-ai spalat parul cu samponul NIVEA Diamond Gloss, foloseste balsamul din aceeasi gama pentru a-i oferi parului tau un tratament de ingrijire complet. Balsamul NIVEA Diamond Gloss protejeaza si regenereaza suprafata exterioara a firului de par, oferindu-i o stralucire deosebita datorita particulelor de diamant. Pret recomandat: 12,4 RON (250 ml)

Pentru finisarea coafurii tale stralucitoare, alege unul dintre produsele de styling NIVEA Diamond Gloss: spray-ul fixativ NIVEA Diamond Gloss sau spuma de par NIVEA Diamond Gloss.

Spray-ul fixativ NIVEA Diamond Gloss ii confera parului stralucirea fascinanta a diamantelor si o fixare puternica, coafura ta rezistand intreaga zi. Formula cu Sistemul Vitamin Fix asigura parului fixare de durata si confera o ingrijire activa, lasand parul suplu si matasos. Pret recomandat: 14,6 RON (250 ml)

12 sfaturi pentru îngrijirea părului vopsit Nou, ediție limitată - Wonders of Jasmine 4 sfaturi ale specialiştilor pentru îngrijirea tenului femeilor de 30 de ani 

Spuma NIVEA Diamond Gloss confera fixare puternica pentru crearea unui stil care dureaza intreaga zi si ofera parului stralucire vizibila. Formula ThermoCare nu ofera doar protectie impotriva caldurii, ci transforma caldura uscatorului in extra ingrijire pentru par. Datorita Sistemului Vitamin Fix, asigura parului fixare de durata si confera o ingrijire activa, lasand parul suplu si matasos. Pret recomandat: 14,6 RON (250 ml)

Iar daca ai nevoie de un partener de incredere in lupta impotriva matretii, foloseste samponul NIVEA Anti-Matreata pure gloss. Acesta iti ofera un par stralucitor cu pana la 100% fara matreata.

Samponul Anti-Matreata NIVEA pure gloss are la baza Sistemul Liquid Clear pentru a indeparta matreata pana la 100% si pentru a preveni reaparitia ei. Pe langa Sistemul Liquid Clear, acesta include proteine de perle, rasfatandu-ti parul si oferindu-i o stralucire deosebita, facandu-l in acelasi timp suplu si matasos. Pret recomandat: 12,57 RON (250 ml) si 17,48 RON (400 ml)

Idei de cadouri memorabile pentru femei sofisticate Celebrul tenorul italian, Alessandro Safina revine pe scena Salii Palatului din Bucuresti cu un concert memorabil! Acestea sunt cele 2 zodii puternic influențate de Eclipsa de Soare de pe 20 aprilie: Au o întâlnire specială cu propriul destin!

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri