1 Martie 2012 publicat în Shopping 32 share-uri

Va propunem o colectie de pantofi si sandale cu inspiratie scandinava pentru Primavara-Vara 2012.

Daca pana acum natura scandinava era principala sursa de inspiratie a designerilor ECCO, in aceasta primavara ECCO revine cu o colectie curajoasa, plina de culoare. Modele indraznete de sandale cu platforma inalta, balerini comozi sau pantofi office, toate se regasesc in colectia ECCO Primavara-Vara 2012, impletind perfect note clasice cu accente moderne ale designului scandinav.

Primavara-Vara 2012: de la romantism la contraste surprinzatoare

Complex este cuvantul care descrie cel mai bine noua colectie ECCO, care satisface gusturi si varste diverse. Asteptati-va la contraste, tehnologii inovatoare de manufacturare si o calitate ireprosabila a materialelor.

Materialele folosite pentru colectia din acest sezon sunt si ele variate: de la piele de iac la piele de camila si piele intoarsa, toate se preteaza designului scandinav care a capatat mai mult curaj ca oricand in acest sezon. Designerii ECCO au imbinat vechiul cu noul si au alaturat culori calde, naturale, unor tonuri de portocaliu, rosu si galben, intr-un mix surprinzator.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. TEZYO primăvară/vară 2023 – o călătorie unică prin tendințele momentului cu cele mai iubite branduri de încălțăminte Transparențele - în tendințe în primăvara-vara 2023! 10 exemple de cum putem integra și purta piesele vestimentare din materiale transparente și semi-transparente în ținutele noastre Pantofii slingback - șic și în tendințe în această primăvară! 10 modele adorabile de pantofi slingback

Colectia ECCO Primavara-Vara 2012 grupeaza trei linii principale, cu nume sugestive. Transition si Modern Romance ne duc cu gandul la trecut si cuprind modele mai cuminti, insa foarte trendy. Culorile liniei Transition sunt inspirate din natura, iar formele sunt curbate, organice. Modern Romance pastreaza liniile romantice atat de indragite de designerii ECCO, care au acordat o atentie deosebita in acest sezon pantofilor feminini.

Future Contrast aduce colectiei culori puternice si modele de pantofi casual, perfecte pentru femei cu un stil de viata activ.

Va invitam sa urmariti mai jos Galeria de modele din Colectia Primavara-Vara 2012 by ECCO.

Comunicat de presa

Aboneaza-te la NewsLetterul Shopping by Garbo pentru a primi si alte informatii si noutati din domeniu.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri